Landberk

Landberk je jedna z najtemnejších švédskych kapiel progresívneho rocku. V ich hudbe je zároveň aj jemná rovnováha medzi melotrónom, gitarou, rytmikou a melancholickými vokálmi. Paralela so skupinami King Crimson a Gentle Giant je na mieste, a Landberk sa nechali nimi občas inšpirovať.

Prvý album Riktigt Äkta (1992) patrí medzi dôležité počiny škandinávskej scény a bol celý naspievaný vo švédskom jazyku. Lonely Land (1992, v podstate anglická verzia Riktigt Äkta) obsahoval skvelú cover verziu No More White Horses od britskej kapely T2. Tretie štúdiové dielo One Man Tells Another (1994) sa priklonilo štýlovo viac k tvorbe King Crimson a Anglagard. Posledný album Indian Summer (1996) sa niesol v jemnejšom alternatívnom opare a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Landberk 1992 Landberk - Riktigt Äkta
hodnocení/rating Landberk - Riktigt Äkta
1/1
recenze/hodnocení
Landberk 1992 Landberk - Lonely Land
hodnocení/rating Landberk - Lonely Land
1/2
recenze/hodnocení
Landberk 1994 Landberk - One Man Tells Another
hodnocení/rating Landberk - One Man Tells Another
1/1
recenze/hodnocení
Landberk 1995 Landberk - Unaffected (live)
hodnocení/rating Landberk - Unaffected (live)
0/0
recenze/hodnocení
Landberk 1996 Landberk - Indian Summer
hodnocení/rating Landberk - Indian Summer
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000