LaBrie, James

James LaBrie (nar. 1963) pochádza z Kanady a je známy ako spevák americkej kapely Dream Theater. Svoje spevácke začiatky si odbil v kapele Winter Rose, s ktorou nahral rovnomenný album z roku 1989. Tento počin je niekde medzi melodickým hard-rockom a vtedajšou vlnou tzv. glam metalu. Jeho najdôležitejšou epizódou v živote bol samozrejme nástup na post speváka v prog-metalovej kapele Dream Theater. Kapela nahrala niekoľko albumov, z ktorých hlavne Images And Words a Awake patria do kategórie majstrovských opusov.

Dream Theater mu síce dal slávu a uznanie, no nemal veľmi možnosť podieľať sa na samotnej hudbe ako spoluautor. Sólová kariéra nenechala na seba dlho čakať a v roku 1999 vyšiel jeho prvý sólový zápis pod názvom Mullmuzzler –... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

LaBrie, 1999 LaBrie, James - MullMuzzler - Keep It To Yourself
hodnocení/rating LaBrie, James - MullMuzzler - Keep It To Yourself
0/1
recenze/hodnocení
LaBrie, 2001 LaBrie, James - MullMuzzler 2
hodnocení/rating LaBrie, James - MullMuzzler 2
0/1
recenze/hodnocení
LaBrie, 2005 LaBrie, James - Elements Of Persuasion
hodnocení/rating LaBrie, James - Elements Of Persuasion
1/2
recenze/hodnocení
LaBrie, 2010 LaBrie, James - Static Impulse
hodnocení/rating LaBrie, James - Static Impulse
0/1
recenze/hodnocení
LaBrie, 2013 LaBrie, James - Impermanent Resonance
hodnocení/rating LaBrie, James - Impermanent Resonance
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000