L.A. Guns

L.A. Guns jsou americká hard rocková skupina z Los Angeles v Kalifornii vytvořená v roce 1983. Po několikaletých oběnách sestavy, ve které se mihl i Axl Rose, změnách názvu, chvíli vystupující pod názvem Hollywood Rose se kapela štěpí na dva tábory, Axl odchází a zakládá své pistole a růže (v kterých se T. Guns také mihne) a hlavní osoba kytarista Tracii Guns k sobě přibírá zpěváka Phila Lewise, rytmického kytaristu Micka Crippse, basáka Kelly Nickelse, bubeníka Steva Rileyho a utváří klasickou lineup z 80 a přelomu 90 let. První tři alba jsou brána za klasiku žánru glam. Poté, během 90 let kapela zabředává do úskalí doby, změn stylu i sestavy. Neustálé hádky dokonce vyústí v dvě kapely podobného jména, jednu vede zpěvák... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

L.A. 1988 L.A. Guns - L.A. Guns
hodnocení/rating L.A. Guns - L.A. Guns
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 1989 L.A. Guns - Cocked & Loaded
hodnocení/rating L.A. Guns - Cocked & Loaded
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 1991 L.A. Guns - Hollywood Vampires
hodnocení/rating L.A. Guns - Hollywood Vampires
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 1994 L.A. Guns - Vicious Circle
hodnocení/rating L.A. Guns - Vicious Circle
1/1
recenze/hodnocení
L.A. 1996 L.A. Guns - American Hardcore
hodnocení/rating L.A. Guns - American Hardcore
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 1999 L.A. Guns - Shrinking Violet
hodnocení/rating L.A. Guns - Shrinking Violet
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 2001 L.A. Guns - Man in the Moon
hodnocení/rating L.A. Guns - Man in the Moon
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 2002 L.A. Guns - Waking the Dead
hodnocení/rating L.A. Guns - Waking the Dead
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 2005 L.A. Guns - Tales from the Strip
hodnocení/rating L.A. Guns - Tales from the Strip
0/0
recenze/hodnocení
L.A. 2012 L.A. Guns - Hollywood Forever
hodnocení/rating L.A. Guns - Hollywood Forever
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000