Krokus

Kapelu Krokus založili v roce 1974 ve švýcarském Solothurnu baskytarista a zpěvák Chris von Rohr spolu s kytaristou Tommy Kieferem.

Krokus vznikl původně jako progrockové seskupení, ke změně stylu přiměla jeho členy společná návštěva koncertu AC/DC, kterýžto zážitek je silně hudebně ovlivnil. Po příchodu zpěváka Marka Storace (ex Eazy Money) nahrává Krokus v roce 1980 album Metal Rendez-vous, kterým si získává mezinárodní uznání.

Následují alba Hardware (1981), One Vice at a Time (1982) a Headhunter (1983), díky kterým popularita Krokusu stále roste, i když bývají označováni za imitátory svých australských vzorů.

Album The Blitz z roku 1984 přináší sice další úspěch, nejedná se... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Krokus 1976 Krokus - Krokus
hodnocení/rating Krokus - Krokus
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1977 Krokus - To You All
hodnocení/rating Krokus - To You All
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1978 Krokus - Painkiller
hodnocení/rating Krokus - Painkiller
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1980 Krokus - Metal Rendez-Vous
hodnocení/rating Krokus - Metal Rendez-Vous
2/2
recenze/hodnocení
Krokus 1981 Krokus - Hardware
hodnocení/rating Krokus - Hardware
1/1
recenze/hodnocení
Krokus 1982 Krokus - One Vice at a Time
hodnocení/rating Krokus - One Vice at a Time
1/1
recenze/hodnocení
Krokus 1983 Krokus - Headhunter
hodnocení/rating Krokus - Headhunter
1/2
recenze/hodnocení
Krokus 1984 Krokus - The Blitz
hodnocení/rating Krokus - The Blitz
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1986 Krokus - Change of Address
hodnocení/rating Krokus - Change of Address
0/1
recenze/hodnocení
Krokus 1987 Krokus - Alive & Screamin'
hodnocení/rating Krokus - Alive & Screamin'
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1988 Krokus - Heart Attack
hodnocení/rating Krokus - Heart Attack
1/1
recenze/hodnocení
Krokus 1989 Krokus - Stayed Awake All Night: The Best of
hodnocení/rating Krokus - Stayed Awake All Night: The Best of
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1990 Krokus - Stampede
hodnocení/rating Krokus - Stampede
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1993 Krokus - The Dirty Dozen: The Very Best of Krokus 1979 - 1983
hodnocení/rating Krokus - The Dirty Dozen: The Very Best of Krokus 1979 - 1983
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1995 Krokus - To Rock or Not to Be
hodnocení/rating Krokus - To Rock or Not to Be
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 1999 Krokus - Round 13
hodnocení/rating Krokus - Round 13
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 2000 Krokus - The Definitive Collection
hodnocení/rating Krokus - The Definitive Collection
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 2003 Krokus - Rock the Block
hodnocení/rating Krokus - Rock the Block
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 2003 Krokus - Long Stick Goes Boom: The Anthology
hodnocení/rating Krokus - Long Stick Goes Boom: The Anthology
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 2004 Krokus - Fire & Gasoline: Live!
hodnocení/rating Krokus - Fire & Gasoline: Live!
0/0
recenze/hodnocení
Krokus 2006 Krokus - Hellraiser
hodnocení/rating Krokus - Hellraiser
1/1
recenze/hodnocení
Krokus 2010 Krokus - Hoodoo
hodnocení/rating Krokus - Hoodoo
1/2
recenze/hodnocení
Krokus 2013 Krokus - Dirty Dynamite
hodnocení/rating Krokus - Dirty Dynamite
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000