Krausberry

Krausberry založil roku 1984 zpívající bubeník Martin Kraus po svém odchodu z Introvičovy kapely Bluesberry. Na přelomu let 1985/1986 tvořili ustálenou sestavu skupiny již zmíněný Martin Kraus (zpěv), dále pak Martin Kučaj (kytara), Karel Kaleta (kytara), Ivan Doležálek (baskytara), Ivan Dvořák (bicí) a Richard Dvořák (klávesy).

Na jaře 1987 se skupina zprofesionalizovala a došlo k první změně v jejím obsazení - Martina Kučaje vystřídal kytarista Jan Volný. Ve stejném roce pak vydává Krausberry první EP u společnosti Panton. V roce 1988 došlo v Krausberry k dalším změnám - odcházejí bubeník Ivan Dvořák a kytarista Karel Kaleta, místo nich se v souboru objevují bubeník Michal Hejna a saxofonista Petr Venkrbec. V tomto... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Krausberry 1989 Krausberry - Krausberry
hodnocení/rating Krausberry - Krausberry
1/1
recenze/hodnocení
Krausberry 1991 Krausberry - #### stačí drahoušku!
hodnocení/rating Krausberry - #### stačí drahoušku!
0/0
recenze/hodnocení
Krausberry 1996 Krausberry - Na větvi
hodnocení/rating Krausberry - Na větvi
1/1
recenze/hodnocení
Krausberry 1998 Krausberry - Šiksa a gádžo
hodnocení/rating Krausberry - Šiksa a gádžo
1/1
recenze/hodnocení
Krausberry 2002 Krausberry - Na hrad!
hodnocení/rating Krausberry - Na hrad!
0/0
recenze/hodnocení
Krausberry 2007 Krausberry - Nálada
hodnocení/rating Krausberry - Nálada
0/0
recenze/hodnocení
Krausberry 2014 Krausberry - Živě v Malostranské Besedě
hodnocení/rating Krausberry - Živě v Malostranské Besedě
0/0
recenze/hodnocení
Krausberry 2015 Krausberry - 31 let
hodnocení/rating Krausberry - 31 let
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000