Kraftwerk

Pionieri elektronickej muziky a zároveň jedna z najdôležitejších skupín minulého štvrťstoročia patrila medzi najvýraznejších predstaviteľov kraut rocku. Ich jedinečná kombinácia avantgardných elektronických zvukov s mierne rockovým feelingom, produkovaná na starých Moogoch a pra-automatických bubeníkoch bola a stále je inšpiráciou pre nové generácie hudobníkov (k odkazu Kraftwerk sa hrdo hlásili Visage, Depeche Mode, Devo, OMD, Heaven 17, či David Bowie). Práve Kraftwerk dal základy neskoršej podobe techna, dance, či industrialu.

Pri zrode kapely stáli v roku 1963 dvaja Düsseldorfčania - Florian Schneider-Esleben (1947; dychové nástroje) a Ralf Hütter (1946, Krefeld, organ). Spoznali sa počas štúdia na konzervatóriu. Pod... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kraftwerk 1970 Kraftwerk - Kraftwerk
hodnocení/rating Kraftwerk - Kraftwerk
0/2
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1971 Kraftwerk - Kraftwerk 2
hodnocení/rating Kraftwerk - Kraftwerk 2
0/1
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1973 Kraftwerk - Ralf & Florian
hodnocení/rating Kraftwerk - Ralf & Florian
1/4
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1973 Kraftwerk - Kohoutek – Kometenmelodie (SP)
hodnocení/rating Kraftwerk - Kohoutek – Kometenmelodie (SP)
0/0
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1974 Kraftwerk - Autobahn
hodnocení/rating Kraftwerk - Autobahn
0/4
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1975 Kraftwerk - Radio-Activity (Radio-Aktivität)
hodnocení/rating Kraftwerk - Radio-Activity (Radio-Aktivität)
0/3
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1977 Kraftwerk - Trans-Europe Express
hodnocení/rating Kraftwerk - Trans-Europe Express
1/4
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1978 Kraftwerk - The Man-Machine
hodnocení/rating Kraftwerk - The Man-Machine
0/4
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1981 Kraftwerk - Computer World (Computerwelt)
hodnocení/rating Kraftwerk - Computer World (Computerwelt)
0/3
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1986 Kraftwerk - Electric Café
hodnocení/rating Kraftwerk - Electric Café
0/1
recenze/hodnocení
Kraftwerk 1991 Kraftwerk - The Mix
hodnocení/rating Kraftwerk - The Mix
0/1
recenze/hodnocení
Kraftwerk 2003 Kraftwerk - Tour De France - Soundtracks
hodnocení/rating Kraftwerk - Tour De France - Soundtracks
0/1
recenze/hodnocení
Kraftwerk 2005 Kraftwerk - Minimum Maximum (Live)
hodnocení/rating Kraftwerk - Minimum Maximum (Live)
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000