Kotzen, Richie

Richie Kotzen (nar. 1970) je americký gitarista, spevák a skladateľ. Patrí medzi najlepších gitarových hráčov na poli rockovej hudby a je taktiež veľmi zdatný spevák s výrazným soulovým zafarbením. Ako 5-ročný začína hrať na klavíri a dva roky neskôr sa už venuje hlavne gitare. Jeho vzormi sú také gitarové veličiny ako Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Eddie Van Halen, Jason Becker alebo Allan Holdsworth. Richie Kotzen mixuje vo svojej hudbe štýly ako rock, blues, pop, jazz, fusion a soulovú hudbu. Nahral množstvo vlastných albumov a taktiež sa podieľal na niekoľkých projektoch. Je cenený kvôli svojim technickým gitarovým schopnostiam a taktiež aj kvôli melodickému cíteniu.

Sólová kariéra
Vo svojich začiatkoch... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kotzen, 1989 Kotzen, Richie - Richie Kotzen
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Richie Kotzen
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1990 Kotzen, Richie - Fever Dream
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Fever Dream
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1991 Kotzen, Richie - Electric Joy
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Electric Joy
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1994 Kotzen, Richie - Mother Head's Family Reunion
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Mother Head's Family Reunion
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1995 Kotzen, Richie - The Inner Galactic Fusion Experience
hodnocení/rating Kotzen, Richie - The Inner Galactic Fusion Experience
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1996 Kotzen, Richie - Wave Of Emotion
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Wave Of Emotion
1/1
recenze/hodnocení
Kotzen, 1997 Kotzen, Richie - Something To Say
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Something To Say
1/1
recenze/hodnocení
Kotzen, 1998 Kotzen, Richie - What Is...
hodnocení/rating Kotzen, Richie - What Is...
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1999 Kotzen, Richie - Bi-Polar Blues
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Bi-Polar Blues
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 1999 Kotzen, Richie - Break It All Down
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Break It All Down
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2001 Kotzen, Richie - Slow
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Slow
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2003 Kotzen, Richie - Change
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Change
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2003 Kotzen, Richie - Acoustic Cuts
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Acoustic Cuts
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2004 Kotzen, Richie - Get Up
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Get Up
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2005 Kotzen, Richie - Nothing To Lose (Forty Deuce)
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Nothing To Lose (Forty Deuce)
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2006 Kotzen, Richie - Ai Senshi Z×R
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Ai Senshi Z×R
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2006 Kotzen, Richie - Into The Black
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Into The Black
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2007 Kotzen, Richie - Go Faster
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Go Faster
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2007 Kotzen, Richie - Return Of The Mother Head's Family Reunion
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Return Of The Mother Head's Family Reunion
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2008 Kotzen, Richie - Live In Sao Paulo
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Live In Sao Paulo
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2009 Kotzen, Richie - Peace Sign
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Peace Sign
1/1
recenze/hodnocení
Kotzen, 2009 Kotzen, Richie - The Road (Wilson Hawk)
hodnocení/rating Kotzen, Richie - The Road (Wilson Hawk)
0/0
recenze/hodnocení
Kotzen, 2011 Kotzen, Richie - 24 Hours
hodnocení/rating Kotzen, Richie - 24 Hours
1/1
recenze/hodnocení
Kotzen, 2015 Kotzen, Richie - Cannibals
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Cannibals
2/3
recenze/hodnocení
Kotzen, 2017 Kotzen, Richie - Salting Earth
hodnocení/rating Kotzen, Richie - Salting Earth
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000