Kotebel

Kotebel je progresívná rocková kapela zo Španielska. Inklinujú silnejšie k symfonicky poňatému prog-rocku s využívaním flauty a rôznych perkusií. Hlavnou persónou tejto skupiny je klávesák Carlos Plaza (pôvodom z Venezuely) a inšpiráciu hľadá v klasickej a aj jazzovej hudbe. Spočiatku sa hudobne približovali k Genesis, hlavne čo sa týka klávesových nástrojov.

Prvé dva albumy Structures (1999) a Mysticae Visiones (2002) sú inštrumentálne ako väčšina ich výtvorov. Na Fragments Of Light (2003) pribrali aj speváčku s operným hlasom a tak dostala hudba širší rozsah. V roku 2006 vyšiel Omphalos, ktorý obsahoval okrem ich typických plôch aj tvrdšie a divokejšie pasáže. Pri tomto albume sa Kotebel pretransformoval z projektu na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kotebel 1999 Kotebel - Structures
hodnocení/rating Kotebel  - Structures
0/1
recenze/hodnocení
Kotebel 2002 Kotebel - Mysticae Visiones
hodnocení/rating Kotebel  - Mysticae Visiones
0/1
recenze/hodnocení
Kotebel 2003 Kotebel - Fragments Of Light
hodnocení/rating Kotebel  - Fragments Of Light
0/1
recenze/hodnocení
Kotebel 2006 Kotebel - Omphalos
hodnocení/rating Kotebel  - Omphalos
0/1
recenze/hodnocení
Kotebel 2009 Kotebel - Ouroboros
hodnocení/rating Kotebel  - Ouroboros
0/1
recenze/hodnocení
Kotebel 2012 Kotebel - Concerto For Piano And Electric Ensemble
hodnocení/rating Kotebel  - Concerto For Piano And Electric Ensemble
1/4
recenze/hodnocení
Kotebel 2014 Kotebel - Live at Prog-Résiste 2013
hodnocení/rating Kotebel  - Live at Prog-Résiste 2013
0/0
recenze/hodnocení
Kotebel 2017 Kotebel - Cosmology
hodnocení/rating Kotebel  - Cosmology
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000