Knight Area

História skupiny začala projektom hráča na klávesové nástroje Gerbena Klazingu, ktorý nazval The Sun Also Rises (2004). Na nahrávanie tohto tématického diela, ktoré pojednáva o hľadaní vlastnej identity človeka a má zároveň aj autobiografický podtext, si Gerben prizval až 11 inštrumentalistov a speváka Marka Smita. Projektu dal názov Knight Area. Gerben bol inšpirovaný svojím o 10 rokov starším bratom Joopom, ktorý doma často púšťal nahrávky skupín ako Genesis, Yes, Saga alebo Barclay James Harvest. Po úspechu prvého albumu vydáva už skupina v pevnom zložení: Klazinga, Smit, Huigeu, Vermeule, Koopman a van Hoorn album Under a New Sign (2007). O 2 roky na to sa skupina pripomenula ďalším výborným albumom Realm of Shadows. Skupina sa žánrovo... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Knight 2004 Knight Area - The Sun Also Rises
hodnocení/rating Knight Area - The Sun Also Rises
0/2
recenze/hodnocení
Knight 2007 Knight Area - Under a new sign
hodnocení/rating Knight Area - Under a new sign
0/3
recenze/hodnocení
Knight 2009 Knight Area - Realm of shadows
hodnocení/rating Knight Area - Realm of shadows
1/3
recenze/hodnocení
Knight 2011 Knight Area - Rising signs from the shadows
hodnocení/rating Knight Area - Rising signs from the shadows
0/1
recenze/hodnocení
Knight 2011 Knight Area - Nine paths
hodnocení/rating Knight Area - Nine paths
0/1
recenze/hodnocení
Knight 2014 Knight Area - Hyperdrive
hodnocení/rating Knight Area - Hyperdrive
0/0
recenze/hodnocení
Knight 2017 Knight Area - Heaven And Beyond
hodnocení/rating Knight Area - Heaven And Beyond
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000