King's X

King’s X je kritikmi a fanúšikmi cenená americká rocková skupina, ktorá kombinuje progresívny rock, grunge, funk a soul s vokálmi, ovplyvnenými afro-americkým gospelom, blues a pop skupinami „British invasion“. Texty skladieb sú prevažne založené na zápase členov skupiny s vierou a so sebaprijatím.

Začiatky skupiny siahajú do r.1980, keď sa spojili Doug Pinnick, Jerry Gaskill a Ty Tabor. Nazvali sa The Edge koncertovali v okruhu barov a klubov v Springfielde, Missouri.
V r. 1983 si zmenili názov na Sneak Preview a začali nahrávať svoje skladby, ktoré o rok vydali pod rovnomenným názvom.
V r.1985 presídlili do Houstonu, Texas, lebo dostali prísľub na nahrávací kontrakt s Frontline Rec., ktorý však padol.
Potom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

King's 1988 King's X - Out of the Silent Planet
hodnocení/rating King's X - Out of the Silent Planet
3/3
recenze/hodnocení
King's 1989 King's X - Gretchen Goes to Nebraska
hodnocení/rating King's X - Gretchen Goes to Nebraska
2/2
recenze/hodnocení
King's 1990 King's X - Faith Hope Love
hodnocení/rating King's X - Faith Hope Love
2/2
recenze/hodnocení
King's 1992 King's X - King's X
hodnocení/rating King's X - King's X
1/1
recenze/hodnocení
King's 1994 King's X - Dogman
hodnocení/rating King's X - Dogman
2/3
recenze/hodnocení
King's 1996 King's X - Ear Candy
hodnocení/rating King's X - Ear Candy
3/5
recenze/hodnocení
King's 1998 King's X - Tape Head
hodnocení/rating King's X - Tape Head
2/2
recenze/hodnocení
King's 2000 King's X - Please Come Home... Mr. Bulbous
hodnocení/rating King's X - Please Come Home... Mr. Bulbous
1/1
recenze/hodnocení
King's 2001 King's X - Manic Moonlight
hodnocení/rating King's X - Manic Moonlight
2/2
recenze/hodnocení
King's 2003 King's X - Black Like Sunday
hodnocení/rating King's X -  Black Like Sunday
1/1
recenze/hodnocení
King's 2004 King's X - Live All Over the Place
hodnocení/rating King's X - Live All Over the Place
0/0
recenze/hodnocení
King's 2005 King's X - Ogre Tones
hodnocení/rating King's X - Ogre Tones
2/2
recenze/hodnocení
King's 2007 King's X - Live & Live Some More: Dallas '94
hodnocení/rating King's X - Live & Live Some More: Dallas '94
0/0
recenze/hodnocení
King's 2008 King's X - XV
hodnocení/rating King's X - XV
2/2
recenze/hodnocení
King's 2009 King's X - Tales From The Empire: Cleveland 6.26.92
hodnocení/rating King's X -  Tales From The Empire: Cleveland 6.26.92
0/0
recenze/hodnocení
King's 2010 King's X - Live Love In London
hodnocení/rating King's X -  Live Love In London
0/0
recenze/hodnocení
King's 2012 King's X - Burning Down Boston: Live At The Channel
hodnocení/rating King's X - Burning Down Boston: Live At The Channel
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000