King Gizzard & The Lizard Wizard

King Gizzard & The Lizard Wizard je australská psychedelická kapela, která vznikla v roce 2010 v Melbourne. Kapela se skládá ze sedmi členů. Jsou to: Stu Mackenzie (zpěv, kytara, flétna), Ambrose Kenny Smith (vokály, synthy, harmonika), Cook Craig (kytara), Joey Walker (kytara), Lucas Skinner (baskytara) a Michael Cavanagh (bubny).

Kapela je známá svými energickými živými představeními a plodným nahráváním, které od roku 2012 vydalo na devět studiových alb. Zpočátku šlo především o směsicí surfové hudby a psychedelie, která časem doplnily i prvky filmové hudby, progresivního rocku, folku, jazzu, soulu a heavy metalu.

angus16, 23. května 2017

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

King 2012 King Gizzard & The Lizard Wizard - 12 Bar Bruise
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - 12 Bar Bruise
0/0
recenze/hodnocení
King 2013 King Gizzard & The Lizard Wizard - Float Along - Fill Your Lungs
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - Float Along - Fill Your Lungs
0/1
recenze/hodnocení
King 2014 King Gizzard & The Lizard Wizard - Oddments
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - Oddments
0/0
recenze/hodnocení
King 2014 King Gizzard & The Lizard Wizard - I'm In Your Mind Fuzz
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - I'm In Your Mind Fuzz
0/0
recenze/hodnocení
King 2015 King Gizzard & The Lizard Wizard - Paper Mâché Dream Balloon
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - Paper Mâché Dream Balloon
0/0
recenze/hodnocení
King 2016 King Gizzard & The Lizard Wizard - Nonagon Infinity
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - Nonagon Infinity
1/1
recenze/hodnocení
King 2017 King Gizzard & The Lizard Wizard - Flying Microtonal Banana
hodnocení/rating King Gizzard & The Lizard Wizard - Flying Microtonal Banana
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000