Kin Ping Meh

Kin Ping Meh bola nemecká prog-hard rocková kapela z Mannheimu, pričom sa jej podarilo nahrať hneď niekoľko albumov.

Vznikla v roku 1970, kedy sa bubeník Kalle Weber spojil s ďalšími amatérskymi hráčmi, aby založili niečo poriadne. Menovite šlo o Wernera Stephana (spev), Joachima Schäfera (gitara, klavír), Friedera Schmitta (klávesy) a Torstena Herzoga (basa). Názov Kin Ping Meh z čínskeho románu z o 16. storočia Jin Ping Mei (znamená to niečo ako "rozkvitnutá slivková vetvička v vo váze"). Kapela koncertne debutovala 15. septembra 1970 a zúčastnila sa siedmych súťaží kapiel, ktoré do jednej vyhrala, čo jej zaistilo zmluvu s firmou Polydor. Hoci sa prvý singel Everything's My Way/Woman nahrával asi v roku 1970, podľa bookletu CD od... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kin 1971 Kin Ping Meh - Kin Ping Meh
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Kin Ping Meh
1/1
recenze/hodnocení
Kin 1972 Kin Ping Meh - No. 2
hodnocení/rating Kin Ping Meh - No. 2
1/1
recenze/hodnocení
Kin 1973 Kin Ping Meh - 3
hodnocení/rating Kin Ping Meh - 3
0/0
recenze/hodnocení
Kin 1974 Kin Ping Meh - Virtues & sins
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Virtues & sins
0/0
recenze/hodnocení
Kin 1976 Kin Ping Meh - Concrete
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Concrete
0/0
recenze/hodnocení
Kin 1977 Kin Ping Meh - Kin Ping Meh
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Kin Ping Meh
0/0
recenze/hodnocení
Kin 1991 Kin Ping Meh - Hazy age on stage
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Hazy age on stage
0/0
recenze/hodnocení
Kin 1998 Kin Ping Meh - Fairy tales & Cryptic chapters
hodnocení/rating Kin Ping Meh - Fairy tales & Cryptic chapters
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000