Killing Joke

Killing Joke byla založena v říjnu roku 1978 ve Velké Británii v Notting Hillu zpěvákem Jazem Colemanem a kytaristou Geordiem. Zakládající personální obsazení skupiny: Jaz Coleman (Zpěv, syntezátor), Kevin "Geordie" Walker (kytara), Martin "Youth" Glover (basová kytara), Paul Ferguson (perkuse, zpěv).

Výchozím bodem pro Killing Joke byl punk, ale Killing Joke se rozhodli jej ve své hudbě "domyslet" do důsledků. Frontman Coleman chce dělat hudbu, která bude evokovat pravěk s jeho pra-náboženskými rituály a mysticko-magickým vztahem ke skutečnosti. Hudba Killing Joke zdůrazňuje především "spodní" vrstvy člověka a skutečnosti. Metodou je repetetivní, hypnotický a velmi výrazný rytmus podpořený tvrdou a výraznou basovou linkou.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Killing 1980 Killing Joke - Killing Joke
hodnocení/rating Killing Joke - Killing Joke
1/1
recenze/hodnocení
Killing 1981 Killing Joke - What's THIS For...!
hodnocení/rating Killing Joke - What's THIS For...!
1/1
recenze/hodnocení
Killing 1982 Killing Joke - Revelations
hodnocení/rating Killing Joke - Revelations
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1983 Killing Joke - Fire Dances
hodnocení/rating Killing Joke - Fire Dances
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1985 Killing Joke - Night Time
hodnocení/rating Killing Joke - Night Time
0/1
recenze/hodnocení
Killing 1986 Killing Joke - Brighter Than a Thousand Suns
hodnocení/rating Killing Joke - Brighter Than a Thousand Suns
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1988 Killing Joke - Outside the Gate
hodnocení/rating Killing Joke - Outside the Gate
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1990 Killing Joke - Extremities, Dirt & Various Repressed Emotions
hodnocení/rating Killing Joke - Extremities, Dirt & Various Repressed Emotions
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1994 Killing Joke - Pandemonium
hodnocení/rating Killing Joke - Pandemonium
0/0
recenze/hodnocení
Killing 1996 Killing Joke - Democracy
hodnocení/rating Killing Joke - Democracy
0/0
recenze/hodnocení
Killing 2003 Killing Joke - 2003
hodnocení/rating Killing Joke - 2003
0/0
recenze/hodnocení
Killing 2006 Killing Joke - Hosannas from the Basements of Hell
hodnocení/rating Killing Joke - Hosannas from the Basements of Hell
0/0
recenze/hodnocení
Killing 2010 Killing Joke - Absolute Dissent
hodnocení/rating Killing Joke - Absolute Dissent
0/0
recenze/hodnocení
Killing 2012 Killing Joke - MMXII
hodnocení/rating Killing Joke - MMXII
0/0
recenze/hodnocení
Killing 2015 Killing Joke - Pylon
hodnocení/rating Killing Joke - Pylon
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000