Kenso

Kapela založená v roce 1974, inspirovaná tvorbou Yes, se stala v Japonsku velmi populární mezi fanoušky prog rocku.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kenso 1980 Kenso - Kenso
hodnocení/rating Kenso - Kenso
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1982 Kenso - Kenso II
hodnocení/rating Kenso - Kenso II
1/1
recenze/hodnocení
Kenso 1985 Kenso - Kenso 3rd
hodnocení/rating Kenso - Kenso 3rd
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1986 Kenso - Kenso In Concert: Music for Five Unknown Musicians
hodnocení/rating Kenso - Kenso In Concert: Music for Five Unknown Musicians
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1989 Kenso - Sparta
hodnocení/rating Kenso - Sparta
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1991 Kenso - Yume no Oka
hodnocení/rating Kenso - Yume no Oka
1/1
recenze/hodnocení
Kenso 1992 Kenso - Kenso - Live '92
hodnocení/rating Kenso - Kenso - Live '92
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1994 Kenso - Sora ni hikaru - Early live Volume 1
hodnocení/rating Kenso - Sora ni hikaru - Early live Volume 1
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1995 Kenso - Inei No Fue - Early live Volume 2
hodnocení/rating Kenso - Inei No Fue - Early live Volume 2
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1996 Kenso - Zaiya Live
hodnocení/rating Kenso - Zaiya Live
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 1998 Kenso - In The West
hodnocení/rating Kenso - In The West
1/1
recenze/hodnocení
Kenso 1999 Kenso - Esoptron
hodnocení/rating Kenso - Esoptron
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 2000 Kenso - Kenso 76 / 77
hodnocení/rating Kenso - Kenso 76 / 77
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 2001 Kenso - Ken Son Gu Su
hodnocení/rating Kenso - Ken Son Gu Su
1/1
recenze/hodnocení
Kenso 2002 Kenso - Fabulis Mirabilibus De Bombycosi Scriptis
hodnocení/rating Kenso - Fabulis Mirabilibus De Bombycosi Scriptis
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 2005 Kenso - Chilling Heat
hodnocení/rating Kenso - Chilling Heat
0/0
recenze/hodnocení
Kenso 2006 Kenso - Utsuroi Yuku Mono
hodnocení/rating Kenso - Utsuroi Yuku Mono
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000