Keef Hartley Band

Bubeník Keef Hartley (*1944) začal svou kariéru s kapelou The Thunderbeats, ovšem první obrovskou zkušenost získal na živých představeních s Rory Storm And The Hurricanes, kde nahradil Ringo Starra. Poté působil v R&B kapele Artwoods, jejíž sestava zahrnovala mimo jiné i Jona Lorda z budoucích Deep Purple, (jediné album „Atrgallery" z roku 1966 je nyní hodně vyhledávanou sběratelskou položkou). V roce 1967 Hartley přestoupil k John Mayall's Bluesbreakers, kde působil na albech „Crusade“ (1967), „Blues Alone“ (1967), Diary of a Band Volume 1 & 2 (1968).

Po vyhazovu od Mayalla zakládá Hartley vlastní soubor ve složení Paul Rodgers (vocals), Paul Kossoff (guitar), Gary Thain (bass), Keef Hartley (drums). V této sestavě nahráli... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Keef 1969 Keef Hartley Band - Halfbreed
hodnocení/rating Keef Hartley Band - Halfbreed
1/3
recenze/hodnocení
Keef 1969 Keef Hartley Band - The Battle Of North West Six
hodnocení/rating Keef Hartley Band - The Battle Of North West Six
1/3
recenze/hodnocení
Keef 1970 Keef Hartley Band - The Time is Near
hodnocení/rating Keef Hartley Band - The Time is Near
1/2
recenze/hodnocení
Keef 1971 Keef Hartley Band - Overdog
hodnocení/rating Keef Hartley Band - Overdog
0/1
recenze/hodnocení
Keef 1971 Keef Hartley Band - Little Big Band (Live at The Marquee 1971)
hodnocení/rating Keef Hartley Band - Little Big Band (Live at The Marquee 1971)
0/1
recenze/hodnocení
Keef 1972 Keef Hartley Band - Seventy Second Brave
hodnocení/rating Keef Hartley Band - Seventy Second Brave
0/1
recenze/hodnocení
Keef 2014 Keef Hartley Band - Live at Aachen Open Air 1970
hodnocení/rating Keef Hartley Band - Live at Aachen Open Air 1970
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000