Keaggy, Phil

Phil Keaggy (nar. 23. března 1951 v Youngstown, Ohio) je vynikající všestranný kytarista a majitel příjemného jemného hlasu, který má za svou sólovou kariéru na kontě opravdu hojnou úrodu alb. Od útlého dětství měl zálibu ve hře na kytary všeho druhu. Už ve 13 letech hrál profesionálně s kapelou The Squires a na sklonku 60. let založil se svým kamarádem z dětství, bubeníkem Johnem Sferrou, rockové trio Glass Harp (doplnil je basák Dan Pecchio).

Okamžitý úspěch a ošidná sláva svedly mladé rockery k tehdy přitažlivému experimentování s drogami. Tragická smrt maminky 14.2.1970 a jeden velice nepovedený LSD trip přispěly k dramatické životní změně a znovuzrozený křesťan Phil Keaggy začal svými písněmi a na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Keaggy, 1987 Keaggy, Phil - The Wind & The Wheat
hodnocení/rating Keaggy, Phil - The Wind & The Wheat
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1988 Keaggy, Phil - Phil Keaggy & Sunday's Child
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Phil Keaggy & Sunday's Child
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1990 Keaggy, Phil - Find Me in These Fields
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Find Me in These Fields
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1991 Keaggy, Phil - Beyond Nature
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Beyond Nature
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1993 Keaggy, Phil - Relevator
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Relevator
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1994 Keaggy, Phil - Way Back Home
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Way Back Home
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1994 Keaggy, Phil - Crimson & Blue
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Crimson & Blue
0/1
recenze/hodnocení
Keaggy, 1995 Keaggy, Phil - True Believer
hodnocení/rating Keaggy, Phil - True Believer
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1996 Keaggy, Phil - 220
hodnocení/rating Keaggy, Phil - 220
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1997 Keaggy, Phil - with Wes King & Scott Dente - Invention
hodnocení/rating Keaggy, Phil - with Wes King & Scott Dente - Invention
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 1998 Keaggy, Phil - Phil Keaggy
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Phil Keaggy
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2000 Keaggy, Phil - Inseparable
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Inseparable
1/1
recenze/hodnocení
Keaggy, 2001 Keaggy, Phil - In the Quiet Hours
hodnocení/rating Keaggy, Phil - In the Quiet Hours
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2002 Keaggy, Phil - Hymnsongs
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Hymnsongs
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2006 Keaggy, Phil - Dream Again
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Dream Again
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2006 Keaggy, Phil - Jammed!
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Jammed!
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2008 Keaggy, Phil - Phantasmagorical: Master and Musician, Vol. 2
hodnocení/rating Keaggy, Phil - Phantasmagorical: Master and Musician, Vol. 2
0/0
recenze/hodnocení
Keaggy, 2009 Keaggy, Phil - & Randy Stonehill - Mystery Highway
hodnocení/rating Keaggy, Phil - & Randy Stonehill - Mystery Highway
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000