Kayak

Kayak patří k těm známějším holandským skupinám. První alba (See See The Sun, Royal Bed Bouncer) jsou progrocková. Následující desky jsou spíše pop-rockové s kratšími písničkami, připomínající trochu tvorbu Moody blues, Camel či Supertramp.
Od roku 2000 hrají Kayak hudbu podobnou pozdějšímu Camelu (Rajaz, Nod and a Wink).

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kayak 1973 Kayak - See See The Sun
hodnocení/rating Kayak - See See The Sun
1/1
recenze/hodnocení
Kayak 1974 Kayak - Kayak II
hodnocení/rating Kayak - Kayak II
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1975 Kayak - Royal Bed Bouncer
hodnocení/rating Kayak - Royal Bed Bouncer
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1976 Kayak - The Last Encore
hodnocení/rating Kayak - The Last Encore
1/1
recenze/hodnocení
Kayak 1977 Kayak - Starlight Dancer
hodnocení/rating Kayak - Starlight Dancer
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1978 Kayak - Phantom of the Night
hodnocení/rating Kayak - Phantom of the Night
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1980 Kayak - Periscope Life
hodnocení/rating Kayak - Periscope Life
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1981 Kayak - Merlin
hodnocení/rating Kayak - Merlin
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1981 Kayak - Eyewitness
hodnocení/rating Kayak - Eyewitness
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1988 Kayak - Original Tapes
hodnocení/rating Kayak - Original Tapes
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1988 Kayak - KayaK (best of EMI)
hodnocení/rating Kayak - KayaK (best of EMI)
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1988 Kayak - The Best Of KayaK
hodnocení/rating Kayak - The Best Of KayaK
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1999 Kayak - The Singles
hodnocení/rating Kayak - The Singles
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 1999 Kayak - 3 Originals
hodnocení/rating Kayak - 3 Originals
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2000 Kayak - Close To The Fire
hodnocení/rating Kayak - Close To The Fire
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2001 Kayak - Chance For A Live Time
hodnocení/rating Kayak - Chance For A Live Time
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2001 Kayak - Night Vision
hodnocení/rating Kayak - Night Vision
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2003 Kayak - Merlin - Bard of the Unseen
hodnocení/rating Kayak - Merlin - Bard of the Unseen
1/1
recenze/hodnocení
Kayak 2005 Kayak - Nostradamus - The Fate Of Man
hodnocení/rating Kayak - Nostradamus - The Fate Of Man
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2008 Kayak - Coming Up For Air
hodnocení/rating Kayak - Coming Up For Air
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2009 Kayak - Letters From Utopia
hodnocení/rating Kayak - Letters From Utopia
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2011 Kayak - Anywhere But Here
hodnocení/rating Kayak - Anywhere But Here
0/0
recenze/hodnocení
Kayak 2018 Kayak - Seventeen
hodnocení/rating Kayak - Seventeen
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000