Katatonia

Katatoniu vytvorili, v roku 1991, v Štokholme, dlhoroční kamaráti Anders Nyström (Blakkheim) a Jonas Renkse (Lord Seth). Po viac ako roku skúšania a skladania bolo prvým skutočným plodom ich práce vydanie dema „Jhva Elohim Meth“. Zaznamenané bolo v polovici roku 1992 vo švédskom Gorysound štúdiu a produkoval ho Dan Swanö. Demo bolo okamžite rozpredané čím sa Katatonia dostala do pozornosti holandského Vic-Records, ktorý demo znova vydal ako mini CD s názvom „Jhva Elohim Meth – Revival“. CD sa rýchle vypredalo a povesť o Katatonii sa šírila ako požiar. Anders a Jonas si uvedomili, že pre rast Katatonie potrebujú doplniť jej zostavu. A tak bol do jej radov uvedený basista Gulliaume Le Huche (Israphel Wing), čo im umožnilo uskutočniť prvý... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Katatonia 1993 Katatonia - Dance of December Souls
hodnocení/rating Katatonia - Dance of December Souls
0/0
recenze/hodnocení
Katatonia 1996 Katatonia - Brave Murder Day
hodnocení/rating Katatonia - Brave Murder Day
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 1998 Katatonia - Discouraged Ones
hodnocení/rating Katatonia - Discouraged Ones
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 1999 Katatonia - Tonight's Decision
hodnocení/rating Katatonia - Tonight's Decision
1/2
recenze/hodnocení
Katatonia 2001 Katatonia - Last Fair Deal Gone Down
hodnocení/rating Katatonia - Last Fair Deal Gone Down
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 2003 Katatonia - Viva Emptiness
hodnocení/rating Katatonia - Viva Emptiness
1/3
recenze/hodnocení
Katatonia 2006 Katatonia - The Great Cold Distance
hodnocení/rating Katatonia - The Great Cold Distance
1/2
recenze/hodnocení
Katatonia 2007 Katatonia - Live Consternation
hodnocení/rating Katatonia - Live Consternation
0/0
recenze/hodnocení
Katatonia 2009 Katatonia - Night is the New Day
hodnocení/rating Katatonia - Night is the New Day
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 2012 Katatonia - Dead End Kings
hodnocení/rating Katatonia - Dead End Kings
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 2013 Katatonia - Dethroned & Uncrowned
hodnocení/rating Katatonia - Dethroned & Uncrowned
0/1
recenze/hodnocení
Katatonia 2016 Katatonia - The Fall Of Hearts
hodnocení/rating Katatonia - The Fall Of Hearts
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000