Karthago

Kapelu Karthago založil v roce 1979 kytaristy a zpěvák Ferenc Szigeti. Karthago se stalo jednou z nejúspěšnějších maďarských skupin 80. let. První album vydala skupina v roce 1981 a během několika měsíců se prodalo téměř 200 tis. kopií. Stejně úspěšné bylo i druhé album Ezredforduló. Jedním z nejznámějších tracků skupiny je Requiem, s nímž v roce 1983 z vyhrála festival v rakouském Villachu. Koncert skupiny byl vždycky spojen s vizuálními efekty, sloupy, ohňostroji apod. V roce 1985 kapela omezila činnost a vrátila se v roce 1991.Poslední album Időtörés vydala skupina v roce 2009.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Karthago 1981 Karthago - Karthago
hodnocení/rating Karthago - Karthago
1/1
recenze/hodnocení
Karthago 1982 Karthago - Ezredforduló
hodnocení/rating Karthago - Ezredforduló
1/1
recenze/hodnocení
Karthago 1984 Karthago - Senkiföldjén
hodnocení/rating Karthago - Senkiföldjén
0/0
recenze/hodnocení
Karthago 2004 Karthago - ValóságRock
hodnocení/rating Karthago - ValóságRock
0/0
recenze/hodnocení
Karthago 2009 Karthago - Időtörés
hodnocení/rating Karthago - Időtörés
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000