Karmakanic

Skupina Karmakanic je projekt švédského baskytaristy Jonase Reingolda, kterého známe již z jiných švédských progrockových skupin Flower Kings a Kaipa. Ten se obklopil částečně svými kamarády z domovské kapely a tak v sestavě pro debutové album byli i Roine Stolt (guitar, vocals), Tomas Bodin (keyboards), Zoltan Czörz (drums), Jaime Salazar (drums, percussion) - všichni působící ve Flower Kings. Doplnili je Robert Engstrand (keyboards) a Johan Glössner (guitar). Není teda divu, že na tomto CD z roku 2002 s názvem "Entering the Spectra" jsou Karmakanic FK trochu podobní.

Po personálních změnách vyšlo druhé album "Wheel Of Life" (2004), natočené v zúžené sestavě Jonas Reingold (electric bass, fretless bass, keyboards), Göran Edman... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Karmakanic 2002 Karmakanic - Entering the Spectra
hodnocení/rating Karmakanic - Entering the Spectra
1/3
recenze/hodnocení
Karmakanic 2004 Karmakanic - Wheel Of Life
hodnocení/rating Karmakanic - Wheel Of Life
1/3
recenze/hodnocení
Karmakanic 2008 Karmakanic - Who's The Boss In The Factory?
hodnocení/rating Karmakanic - Who's The Boss In The Factory?
1/5
recenze/hodnocení
Karmakanic 2011 Karmakanic - In A Perfect World
hodnocení/rating Karmakanic - In A Perfect World
1/4
recenze/hodnocení
Karmakanic 2016 Karmakanic - Dot
hodnocení/rating Karmakanic - Dot
1/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000