Karfagen

Karfagen je progresívna rocková skupina z Ukrajiny. Ich hudba je prevažne tvorená inštrumentálnom základe (vyskytujú sa občas aj skladby so spevom) s výraznými symfonickými prvkami. Skupinu vedie klávesák a multiinštrumentalista Antony Kalugin, ktorý účinkuje na mnohých projektoch (napr. Sunchild, Hoggwash a iné).

Hudba kapely Karfagen odkazuje na progresívny rock 70-tých rokov, ale zároveň ju osviežuje kvalitným spracovaním a aj rusko-ukrajinskými motívmi. Albumy ako The Key To Perception, Solitary Sandpiper Journey či Lost Symphony sú ukážkou majstrovského skladateľského talentu tohto ukrajinského hudobníka. V podstate celá diskografia je veľmi vyrovnaná. Nie je núdza o melodické témy a aj náročnejšie pasáže vo modernejšom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Karfagen 2006 Karfagen - Continium
hodnocení/rating Karfagen - Continium
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2007 Karfagen - The Space Between Us
hodnocení/rating Karfagen - The Space Between Us
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2009 Karfagen - The Key To Perception
hodnocení/rating Karfagen - The Key To Perception
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2010 Karfagen - Solitary Sandpiper Journey
hodnocení/rating Karfagen - Solitary Sandpiper Journey
1/1
recenze/hodnocení
Karfagen 2011 Karfagen - Lost Symphony
hodnocení/rating Karfagen - Lost Symphony
1/2
recenze/hodnocení
Karfagen 2013 Karfagen - Aleatorica
hodnocení/rating Karfagen - Aleatorica
1/1
recenze/hodnocení
Karfagen 2014 Karfagen - Magician's Theater
hodnocení/rating Karfagen - Magician's Theater
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2015 Karfagen - 7
hodnocení/rating Karfagen - 7
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2016 Karfagen - Spektra
hodnocení/rating Karfagen - Spektra
0/0
recenze/hodnocení
Karfagen 2017 Karfagen - Messages From Afar: First Contact
hodnocení/rating Karfagen - Messages From Afar: First Contact
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000