Karcius

Karcius je inštrumentálna jazz-rock/fusion kapela. Bola založená v Kanade a do svojej hudby vkladajú aj progresívno-rockové prvky. Okrem zmienených žánrov sa objavujú aj elementy avantgardného prog-rocku alebo etnickej hudby.

Vyrovnaná a kvalitná diskografia je podmienená aj inštrumentálnou zdatnosťou dotyčných muzikantov. Album Episodes získal výborné hodnotenie od recenzentov. Po tomto počine odchádza basák Dominique Blouin a na jeho miesto prichádza Sylvain Auclair, ktorý je zároveň aj spevákom. Jeho hlas je počuť na nasledujúcom albume The First Day, ktorý je pre kapelu novým začiatkom keďže spev nebol súčasťou ich hudby na predošlých nahrávkach.

Skupina Karcius používa pestrú paletu hudobných nápadov a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Karcius 2004 Karcius - Sphere
hodnocení/rating Karcius - Sphere
0/0
recenze/hodnocení
Karcius 2006 Karcius - Kaleidoscope
hodnocení/rating Karcius - Kaleidoscope
0/0
recenze/hodnocení
Karcius 2008 Karcius - Episodes
hodnocení/rating Karcius - Episodes
1/1
recenze/hodnocení
Karcius 2012 Karcius - The First Day
hodnocení/rating Karcius - The First Day
1/1
recenze/hodnocení
Karcius 2018 Karcius - The Fold
hodnocení/rating Karcius - The Fold
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000