Kamelot

Kamelot je americká symphonic/power/prog-metalová kapela založená v roku 1992. Jej založenie majú na svedomí gitarista Thomas Youngblood a dnes už bývalý bubeník Richard Wagner. Počas svojej kariéry sa vypracovali na veľmi úspešnú power-metalovú skupinu, ktorá komerčne prerazila v Európe, Veľkej Británii a aj USA. Za týmto úspechom môžeme vidieť najmä ich príklon k silným melódiám a kvalitne poňatým aranžmánom, ktoré si postupne získavali svojich fanúšikov.

V roku 1994 podpísali zmluvu s nemeckým vydavateľstvom Noise Records, kde boli až do roku 2003. Prvé dva albumy Eternity (1995) a Dominion (1997) naspieval Mark Vanderbilt a boli nahraté v legendárnom štúdiu Morrisound pod produkčným dohľadom Jima Morrisa. Po odchode... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kamelot 1995 Kamelot - Eternity
hodnocení/rating Kamelot - Eternity
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 1997 Kamelot - Dominion
hodnocení/rating Kamelot - Dominion
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 1998 Kamelot - Siége Perilous
hodnocení/rating Kamelot - Siége Perilous
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 1999 Kamelot - The Fourth Legacy
hodnocení/rating Kamelot - The Fourth Legacy
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2001 Kamelot - Karma
hodnocení/rating Kamelot - Karma
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2003 Kamelot - Epica
hodnocení/rating Kamelot - Epica
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2005 Kamelot - The Black Halo
hodnocení/rating Kamelot - The Black Halo
1/1
recenze/hodnocení
Kamelot 2007 Kamelot - Ghost Opera
hodnocení/rating Kamelot - Ghost Opera
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2010 Kamelot - Poetry For The Poisoned
hodnocení/rating Kamelot - Poetry For The Poisoned
1/1
recenze/hodnocení
Kamelot 2012 Kamelot - Silverthorn
hodnocení/rating Kamelot - Silverthorn
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2015 Kamelot - Haven
hodnocení/rating Kamelot - Haven
0/0
recenze/hodnocení
Kamelot 2018 Kamelot - The Shadow Theory
hodnocení/rating Kamelot - The Shadow Theory
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000