Kamchatka

Kamchatka patrí do kategórie skupín, ktoré čerpajú z odkazu blues-rockových a hard-rockových skupín zo 70-tých rokov. Bola založená v roku 2001 vo Švédsku. Bývajú občas zaradzovaní aj do stoner-rockového subžánru, ale ich zvuk nie je tak drsný a skôr sa prikláňajú k tradičnejšiemu rocku s výraznými bluesovými prvkami. Ich vzormi sú Devo, Ali Farka Touré, Cactus, King Crimson, Kyuss, Sarah Vaughan a Chet Baker. Hlavnou persónou kapely je gitarista a spevák Thomas "Juneor" Andersson, ktorému nemožno uprieť zaujímavú farbu hlasu. Ďalšími členmi sú bubeník Tobias Strandvik a basák Roger Öjersson, ale ten po albume Bury Your Roots (2011) odchádza a nahradzuje ho klávesák Per Wiberg zo známej stoner/hard-rockovej skupiny Spiritual Beggars.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Kamchatka 2005 Kamchatka - Kamchatka
hodnocení/rating Kamchatka - Kamchatka
0/0
recenze/hodnocení
Kamchatka 2007 Kamchatka - Volume II
hodnocení/rating Kamchatka - Volume II
0/0
recenze/hodnocení
Kamchatka 2009 Kamchatka - Volume III
hodnocení/rating Kamchatka - Volume III
1/1
recenze/hodnocení
Kamchatka 2011 Kamchatka - Bury Your Roots
hodnocení/rating Kamchatka - Bury Your Roots
0/0
recenze/hodnocení
Kamchatka 2014 Kamchatka - The Search Goes On
hodnocení/rating Kamchatka - The Search Goes On
1/1
recenze/hodnocení
Kamchatka 2015 Kamchatka - Long Road Made Of Gold
hodnocení/rating Kamchatka - Long Road Made Of Gold
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000