KYPCK

Metalové uskupení Kursk, které tvoří baskytarista
J. T. Ylä-Rautio, kytarista S. S. Lopakka, zpěvák E. Seppänen, bubeník A. K. Karihtala, bicí a další kytarista S. Kukkohovi, vzniklo v roce 2007 ve finském Oulu. Název skupiny je odvozen od stejnojmenného města, v jehož blízkosti proběhla největší tanková bitva Velké vlastenecké války a podle nějž byla pojmenována i tragicky skončivší ruská ponorka.

Přestože skupina je finská, zaměření i texty jsou ruské, zabývající se nedávnou historií Ruska, především II. sv. válkou a stejně jako temné, depresivní obaly desek nesou se v intencích doom metalu

Debutové album Temno vyšlo v roce 2008, posledním počinem Kursku je loňská nahrávka Jména... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

KYPCK 2008 KYPCK - Черно
hodnocení/rating KYPCK - Черно
1/1
recenze/hodnocení
KYPCK 2011 KYPCK - Ниже
hodnocení/rating KYPCK - Ниже
0/1
recenze/hodnocení
KYPCK 2014 KYPCK - Имена на стене
hodnocení/rating KYPCK - Имена на стене
0/1
recenze/hodnocení
KYPCK 2016 KYPCK - 2016-Зеро
hodnocení/rating KYPCK - 2016-Зеро
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000