Juicy Lucy

Anglická skupina Juicy Lucy sa nepreslávila záľubou vo vlastných veciach a ani stálosťou zostavy. Naopak, vystriedalo sa v nej viacero hudobníkov, ktorí hrali vo veľmi známych skupinách (Van Der Graaf Generator, Tempest, Savoy Brown, Whitesnake a tak) a jej najväčší hit bol notorický McDanielsov song Who do you love.

Ale poporiadku. V roku 1969 zaniká skupina The Misunderstood. Jej členovia, steel gitarista Glen „Ross“ Campbell, spevák Ray Owen a saxofonista Chris Mercer sformovali skupinu Juicy Lucy. Doplnili ich basák Keith Ellis (ex-Van Der Graaf Generator), gitarista Neil Hubbard a bubeník Peter Dobson. Názov skupiny je podľa postavy z diela Virgin Soldiers od Leslieho Thomasa. Podarilo sa jej uzavrieť zmluvu so značkou Vertigo, kde... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Juicy 1969 Juicy Lucy - Juicy Lucy
hodnocení/rating Juicy Lucy - Juicy Lucy
2/2
recenze/hodnocení
Juicy 1970 Juicy Lucy - Lie back and enjoy it
hodnocení/rating Juicy Lucy - Lie back and enjoy it
2/2
recenze/hodnocení
Juicy 1971 Juicy Lucy - Get a whiff a this
hodnocení/rating Juicy Lucy - Get a whiff a this
0/0
recenze/hodnocení
Juicy 1972 Juicy Lucy - Pieces
hodnocení/rating Juicy Lucy - Pieces
0/0
recenze/hodnocení
Juicy 1995 Juicy Lucy - Here she comes again
hodnocení/rating Juicy Lucy - Here she comes again
0/0
recenze/hodnocení
Juicy 1996 Juicy Lucy - Blue thunder
hodnocení/rating Juicy Lucy - Blue thunder
0/0
recenze/hodnocení
Juicy 2006 Juicy Lucy - Do that and you’ll lose it
hodnocení/rating Juicy Lucy - Do that and you’ll lose it
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000