Judas Priest

Judas Priest je anglická heavy metalová skupina zformovaná v roce 1969 v anglickém Birminghamu. Jejími zakládajícími členy byli kytarista K. K. Downing a baskytarista Ian Hill. V kapele se pak vystřídalo poměrně velké množství hudebníků, v současné době v ní působí ještě Glenn Tipton, Rob Halford a Scott Travis.

Vznik

Roku 1969 zakládají v britském Birminghamu kytarista K. K. Downing a basista Ian Hill rockovou skupinu. Na post zpěváka je angažován Alan Atkins a za bicí usedá John Pattridge. Skupina si dává jméno Judas Priest (Jidášský kněz - název pochází z Dylanovy skladby 'The Ballad of Frankie Lee and Judas Priest'), vydává demo a začíná koncertovat v místních klubech. Hrají rock ovlivněný... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Judas 1974 Judas Priest - Rocka Rolla
hodnocení/rating Judas Priest - Rocka Rolla
2/3
recenze/hodnocení
Judas 1976 Judas Priest - Sad Wings of Destiny
hodnocení/rating Judas Priest - Sad Wings of Destiny
4/6
recenze/hodnocení
Judas 1977 Judas Priest - Sin After Sin
hodnocení/rating Judas Priest - Sin After Sin
2/4
recenze/hodnocení
Judas 1978 Judas Priest - Stained Class
hodnocení/rating Judas Priest - Stained Class
2/4
recenze/hodnocení
Judas 1978 Judas Priest - Killing Machine
hodnocení/rating Judas Priest - Killing Machine
2/5
recenze/hodnocení
Judas 1979 Judas Priest - Unleashed in the East
hodnocení/rating Judas Priest - Unleashed in the East
1/2
recenze/hodnocení
Judas 1980 Judas Priest - British Steel
hodnocení/rating Judas Priest - British Steel
4/9
recenze/hodnocení
Judas 1981 Judas Priest - Point of Entry
hodnocení/rating Judas Priest - Point of Entry
1/5
recenze/hodnocení
Judas 1982 Judas Priest - Screaming for Vengeance
hodnocení/rating Judas Priest - Screaming for Vengeance
1/2
recenze/hodnocení
Judas 1984 Judas Priest - Defenders of the Faith
hodnocení/rating Judas Priest - Defenders of the Faith
2/7
recenze/hodnocení
Judas 1986 Judas Priest - Turbo
hodnocení/rating Judas Priest - Turbo
2/6
recenze/hodnocení
Judas 1987 Judas Priest - Priest... Live!
hodnocení/rating Judas Priest - Priest... Live!
0/0
recenze/hodnocení
Judas 1988 Judas Priest - Ram It Down
hodnocení/rating Judas Priest - Ram It Down
3/5
recenze/hodnocení
Judas 1990 Judas Priest - Painkiller
hodnocení/rating Judas Priest - Painkiller
6/12
recenze/hodnocení
Judas 1993 Judas Priest - Metal Works '73–'93
hodnocení/rating Judas Priest - Metal Works '73–'93
1/1
recenze/hodnocení
Judas 1997 Judas Priest - Jugulator
hodnocení/rating Judas Priest - Jugulator
1/3
recenze/hodnocení
Judas 1998 Judas Priest - Live Meltdown
hodnocení/rating Judas Priest - Live Meltdown
0/0
recenze/hodnocení
Judas 2001 Judas Priest - Demolition
hodnocení/rating Judas Priest - Demolition
1/2
recenze/hodnocení
Judas 2003 Judas Priest - Live in London
hodnocení/rating Judas Priest - Live in London
0/0
recenze/hodnocení
Judas 2005 Judas Priest - Angel of Retribution
hodnocení/rating Judas Priest - Angel of Retribution
2/4
recenze/hodnocení
Judas 2008 Judas Priest - Nostradamus
hodnocení/rating Judas Priest - Nostradamus
3/4
recenze/hodnocení
Judas 2009 Judas Priest - A Touch The Evil Live
hodnocení/rating Judas Priest - A Touch The Evil Live
0/0
recenze/hodnocení
Judas 2014 Judas Priest - Redeemer of Souls
hodnocení/rating Judas Priest - Redeemer of Souls
1/3
recenze/hodnocení
Judas 2016 Judas Priest - Battle Cry
hodnocení/rating Judas Priest - Battle Cry
0/0
recenze/hodnocení
Judas 2018 Judas Priest - Firepower
hodnocení/rating Judas Priest - Firepower
1/4
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000