Josefus

A som tu s pokračovaním môjho nepravidelného popisu USA hard rockových zaprášenín.

Skupina Josefus vznikla v Houstone v Texase v roku 1969 odchodom niektorých členov z lokálnej skupiny United Gas. Pôvodné zloženie bolo Pete Bailey (spev), Dave Mitchell (gitara), Doug Tull (bicie) a Ray Turner (basa). Veľmi rýchlo sa stali miláčikmi tamojšej scény a otvárali koncerty takým kapelám, ako ZZ Top a Grand Funk Railroad. Zaujali aj istého Boba Gatelyho, ktorý ich odporučil starému kamošovi Jimovi Musilovi (žeby české korene?). Manažér Terry Knight ich síce chcel zobrať pod svoje krídla, ale bubeník Tull túto ponuku zmiatol zo stola s odôvodnením, že nechce podpisovať kontrakt s texaskou spoločnosťou International Artist. A tak sa stal... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Josefus 1970 Josefus - Dead man
hodnocení/rating Josefus - Dead man
1/2
recenze/hodnocení
Josefus 1970 Josefus - Josefus
hodnocení/rating Josefus - Josefus
0/1
recenze/hodnocení
Josefus 1990 Josefus - Son of dead man
hodnocení/rating Josefus - Son of dead man
0/0
recenze/hodnocení
Josefus 1993 Josefus - Get off my case (1969)
hodnocení/rating Josefus - Get off my case (1969)
1/1
recenze/hodnocení
Josefus 2002 Josefus - Dead Man aLive
hodnocení/rating Josefus - Dead Man aLive
0/0
recenze/hodnocení
Josefus 2005 Josefus - Helloween 2004 live
hodnocení/rating Josefus - Helloween 2004 live
0/0
recenze/hodnocení
Josefus 2008 Josefus - Encore
hodnocení/rating Josefus - Encore
0/0
recenze/hodnocení
Josefus 2008 Josefus - Light in Heaven – Early Studio & Live Recordings (1969-1970)
hodnocení/rating Josefus - Light in Heaven – Early Studio & Live Recordings (1969-1970)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000