Jonesy

Jonesy bola art rocková skupina, ktorá vznikla v roku 1971. Jej zakladateľom bol John-Evan Jones, pôvodom z Tasmánie. Sprvu mal úspech v Austrálii v 60. rokoch so skupinami Chaos and Co. a Mickey Finn. Obe založil s bratom, basgitaristom a spevákom Trevorom „Gypsy“ Jonesom. V 1969 odišiel John do Londýna, v hlave veľké plány. Celá skupina Mickey Finn prišla za ním, ale britská scéna bola v tom čase tak preplnená, že to zabalili a všetci až na Johna zbalili kufre a ubzikli naspäť do Austrálie. John sa začal živiť ako štúdiový muzikant, spolupracoval s takými menami ako napríklad Tom Jones, Arthur Brown, Petula Clarke, Dusty Springfiels, Jeff Beck a New Seekers. Veľmi rýchlo ho to unavilo, takže v roku 1971 vyrazil na európske turné s americkým... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Jonesy 1972 Jonesy - No alternative
hodnocení/rating Jonesy - No alternative
1/1
recenze/hodnocení
Jonesy 1973 Jonesy - Keeping up
hodnocení/rating Jonesy - Keeping up
1/1
recenze/hodnocení
Jonesy 1973 Jonesy - Growing
hodnocení/rating Jonesy - Growing
1/1
recenze/hodnocení
Jonesy 2003 Jonesy - Sudden Prayers Make God Jump... (1974)
hodnocení/rating Jonesy - Sudden Prayers Make God Jump... (1974)
1/1
recenze/hodnocení
Jonesy 2011 Jonesy - Dark matter
hodnocení/rating Jonesy - Dark matter
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000