Jon & Vangelis

Pod názvem "Jon & Vangelis" se skrývá výsledek spolupráce mezi zpěvákem Jonem Andersonem (Yes), a řeckým hráčem na syntezátory jménem Evangelos Papathanassiou (známým jako Vangelis). V 80 letech společně vydali několik úspěšných alb.

Oba umělci se pravděpodobně setkali na progresivní rockové scéně v 70 letech v Londýně. Vangelis měl údajně ve skupině Yes nahradit za klávesy Ricka Wakemana, k čemuž ale nakonec nedošlo. Přesto Jon přispěl vokály k Vangelisovým albům ' Heaven and Hell (1975), "Harp to Opera Sauvage" (1979), a See You Later (1980).

Mezi lety 1979 a 1991 dvojice pod názvem "Jon and Vangelis" nahrála sérii několika studiových alb na nichž se nacházely hity jako "I Hear You Now" (UK No. 8), "I'll... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Jon 1980 Jon & Vangelis - Short Stories
hodnocení/rating Jon & Vangelis - Short Stories
1/1
recenze/hodnocení
Jon 1981 Jon & Vangelis - The Friends Of Mr. Cairo
hodnocení/rating Jon & Vangelis - The Friends Of Mr. Cairo
1/2
recenze/hodnocení
Jon 1983 Jon & Vangelis - Private Collection
hodnocení/rating Jon & Vangelis - Private Collection
1/1
recenze/hodnocení
Jon 1984 Jon & Vangelis - The Best of Jon and Vangelis
hodnocení/rating Jon & Vangelis - The Best of Jon and Vangelis
0/1
recenze/hodnocení
Jon 1991 Jon & Vangelis - Page of Life
hodnocení/rating Jon & Vangelis - Page of Life
1/1
recenze/hodnocení
Jon 1994 Jon & Vangelis - Chronicles
hodnocení/rating Jon & Vangelis - Chronicles
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000