John, Elton

Elton John (1947) vlastním jménem Reginald Kenneth Dwight. Svoje rodné jméno v r. 1972 zaměnil oficiálně za známé Elton John. Výborný klavírista, občas i hráč na další klávesy, zpěvák a skladatel. Začínal jako hospodský hudebník a čekal na svou příležitost. Zkoušel to i ve firmě Apple, ale tam nenalezl porozumění a tak mu nabídl spolupráci Dick James, bývalý spolupracovník Beatles, který zakládal vlastní label. Brzy se ukázalo, že Elton John je opravdu zajímavý hudebník, kreativní skladatel a zpěvák, který je schopen barvou hlasu zaujmout. Začal natáčet stále zajímavější alba a dostavil se výrazný komerční úspěch v milionových prodejích. Hudební kritika výrazně vnímala jeho klavírní hru a interpretaci, ale také... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

John, 1969 John, Elton - Empty Sky
hodnocení/rating John, Elton - Empty Sky
0/2
recenze/hodnocení
John, 1970 John, Elton - Elton John
hodnocení/rating John, Elton - Elton John
0/1
recenze/hodnocení
John, 1970 John, Elton - Tumbleweed Connection
hodnocení/rating John, Elton - Tumbleweed Connection
0/1
recenze/hodnocení
John, 1971 John, Elton - Madman Across The Water
hodnocení/rating John, Elton - Madman Across The Water
2/5
recenze/hodnocení
John, 1972 John, Elton - Honky Château
hodnocení/rating John, Elton - Honky Château
0/2
recenze/hodnocení
John, 1973 John, Elton - Don't Shoot Me I'm Only the Piano Player
hodnocení/rating John, Elton - Don't Shoot Me I'm Only the Piano Player
0/3
recenze/hodnocení
John, 1973 John, Elton - Goodbye Yellow Brick Road
hodnocení/rating John, Elton - Goodbye Yellow Brick Road
0/4
recenze/hodnocení
John, 1974 John, Elton - Caribou
hodnocení/rating John, Elton - Caribou
0/3
recenze/hodnocení
John, 1975 John, Elton - Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy
hodnocení/rating John, Elton - Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy
0/3
recenze/hodnocení
John, 1975 John, Elton - Rock of the Westies
hodnocení/rating John, Elton - Rock of the Westies
0/1
recenze/hodnocení
John, 1976 John, Elton - Blue Moves
hodnocení/rating John, Elton - Blue Moves
0/1
recenze/hodnocení
John, 1990 John, Elton - The Very Best Of Elton John
hodnocení/rating John, Elton - The Very Best Of Elton John
0/1
recenze/hodnocení
John, 2013 John, Elton - The Diving Board
hodnocení/rating John, Elton - The Diving Board
0/1
recenze/hodnocení
John, 2016 John, Elton - Wonderful crazy night
hodnocení/rating John, Elton - Wonderful crazy night
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000