John Dummer Band

Projekt bubeníka Johna Anthonyho Dummera (nar. 19.11.1944), který měl od mládí velké zalíbení v chicagském blues, měl několik různých názvů (John Dummer Blues Band, John Dummer´s Famous Music Band, John Dummer´s Oobleedooblee Band). Pro potřeby tohoto webu a pro zjednodušení jsem všechny shrnul do jednoho profilu.

Už v roce 1963 hrál John Dummer v kapele Lester Square and the G.T's s Chrisem Trengovem (alto sax & vocals) a Eltonem Deanem (tenor sax, později Soft Machine). Přímo v Dummerovo kapele se od roku 1965 (nebo 1967 - zdroje se u roku vzniku liší), objevilo několik známých bluesrockových osobností - např: kytaristé Tony McPhee a Dave Kelly, houslista Nick Pickett. Sestava se však neustále měnila.

Výborné a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

John 1969 John Dummer Band - The John Dummer Blues Band - Cabal
hodnocení/rating John Dummer Band - The John Dummer Blues Band - Cabal
1/1
recenze/hodnocení
John 1969 John Dummer Band - John Dummer Band
hodnocení/rating John Dummer Band - John Dummer Band
1/1
recenze/hodnocení
John 1970 John Dummer Band - John Dummer´s Famous Music Band - Famous Music Band
hodnocení/rating John Dummer Band - John Dummer´s Famous Music Band - Famous Music Band
0/0
recenze/hodnocení
John 1972 John Dummer Band - The John Dummer Band featuring Nick Pickett - Blue
hodnocení/rating John Dummer Band - The John Dummer Band featuring Nick Pickett - Blue
0/0
recenze/hodnocení
John 1973 John Dummer Band - John Dummer´s Oobleedooblee Band - Oobleedooblee Jubilee
hodnocení/rating John Dummer Band - John Dummer´s Oobleedooblee Band - Oobleedooblee Jubilee
0/0
recenze/hodnocení
John 2008 John Dummer Band - The John Dummer Blues Band - Lost 1973 Album
hodnocení/rating John Dummer Band - The John Dummer Blues Band - Lost 1973 Album
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000