Jett, Joan

Joan Jett (narozena 22. 9. 1958 jako Joan Marie Larkin) – zpěvačka, kytaristka, skladatelka…a asi málokterá žena, jíž by víc slušelo označení Královna Rock’n’rollu. Již v roce 1975 byla spoluzakladatelkou dívčí rockové skupiny The Runaways, která během 4 let své existence získala slušný věhlas. V období rozpadu skupiny se Joan začala prosazovat sólově a hned v roce 1980 si založila vlastní doprovodnou skupinu The Blackhearts. Na první (a životní) úspěch čekala jen dva roky, kdy přišel s převzatou skladbou I Love Rock’n’Roll z repertoáru skupiny The Arrows . Skladba se držela 7 týdnů v čele amerického žebříčku a dodnes je populární po celém světě. Další velký hit měla Joan v roce 1988 se skladbou I Hate Myself For... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Jett, 1980 Jett, Joan - Bad Reputation
hodnocení/rating Jett, Joan - Bad Reputation
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1981 Jett, Joan - I Love Rock 'n' Roll
hodnocení/rating Jett, Joan - I Love Rock 'n' Roll
0/1
recenze/hodnocení
Jett, 1983 Jett, Joan - Album
hodnocení/rating Jett, Joan - Album
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1984 Jett, Joan - Glorious Results of a Misspent Youth
hodnocení/rating Jett, Joan - Glorious Results of a Misspent Youth
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1986 Jett, Joan - Good Music
hodnocení/rating Jett, Joan - Good Music
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1990 Jett, Joan - The Hit List
hodnocení/rating Jett, Joan - The Hit List
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1991 Jett, Joan - Notorious
hodnocení/rating Jett, Joan - Notorious
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1993 Jett, Joan - Flashback
hodnocení/rating Jett, Joan - Flashback
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1994 Jett, Joan - Pure And Simple
hodnocení/rating Jett, Joan - Pure And Simple
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 1995 Jett, Joan - Evil Stig (as Joan Jett & The Gits)
hodnocení/rating Jett, Joan - Evil Stig (as Joan Jett & The Gits)
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 2004 Jett, Joan - Naked
hodnocení/rating Jett, Joan - Naked
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 2006 Jett, Joan - Sinner
hodnocení/rating Jett, Joan - Sinner
0/0
recenze/hodnocení
Jett, 2013 Jett, Joan - Unvarnished
hodnocení/rating Jett, Joan - Unvarnished
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000