Jethro Tull

V pozdních měsících roku 1967 se v jihoanglickém městě Lutonu v hrabství Bedfordshire setkala čtyřka střapatých mladíků hledajících příležitost. Z trosek rozpadnuvších se kapel John Evan Band a McGregor's Engine se spojily přirozené, neškolené talenty Iana Andersona, Micka Abrahamse, Glenna Cornicka a Cliva Bunkera aby vytvořily původní sestavu Jethro Tull.

Po nějakém čase stráveném pod vlajkou Johna Evana se kapela sama uvedla jako Jethro Tull, nová skupina působící ve slavném Londýnském klubu Marquee. Předtím vystřídali i několik jiných názvů, jako "Navy Blue", "Ian Henderson's Bag 'o Blues", "Jethro Toe" a nebo sebevražedné "Candy Coloured Rain".

Do března 1968 se zavedli jako nová tvář britské, na... (celý článek)

 

Audio ukázky

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Jethro 1968 Jethro Tull - This Was
hodnocení/rating Jethro Tull - This Was
12/17
recenze/hodnocení
Jethro 1969 Jethro Tull - Stand Up
hodnocení/rating Jethro Tull - Stand Up
13/19
recenze/hodnocení
Jethro 1970 Jethro Tull - Benefit
hodnocení/rating Jethro Tull - Benefit
7/11
recenze/hodnocení
Jethro 1971 Jethro Tull - Aqualung
hodnocení/rating Jethro Tull - Aqualung
14/24
recenze/hodnocení
Jethro 1972 Jethro Tull - Thick As A Brick
hodnocení/rating Jethro Tull - Thick As A Brick
13/19
recenze/hodnocení
Jethro 1972 Jethro Tull - Living in the Past
hodnocení/rating Jethro Tull - Living in the Past
2/3
recenze/hodnocení
Jethro 1973 Jethro Tull - A Passion Play
hodnocení/rating Jethro Tull - A Passion Play
7/9
recenze/hodnocení
Jethro 1974 Jethro Tull - War Child
hodnocení/rating Jethro Tull - War Child
3/5
recenze/hodnocení
Jethro 1975 Jethro Tull - Minstrel In The Gallery
hodnocení/rating Jethro Tull - Minstrel In The Gallery
8/12
recenze/hodnocení
Jethro 1976 Jethro Tull - Too Old To Rock'N'Roll: Too Young To Die
hodnocení/rating Jethro Tull - Too Old To Rock'N'Roll: Too Young To Die
4/9
recenze/hodnocení
Jethro 1977 Jethro Tull - Songs From The Wood
hodnocení/rating Jethro Tull - Songs From The Wood
12/21
recenze/hodnocení
Jethro 1978 Jethro Tull - Heavy Horses
hodnocení/rating Jethro Tull - Heavy Horses
7/13
recenze/hodnocení
Jethro 1978 Jethro Tull - Bursting Out
hodnocení/rating Jethro Tull - Bursting Out
3/6
recenze/hodnocení
Jethro 1979 Jethro Tull - Stormwatch
hodnocení/rating Jethro Tull - Stormwatch
8/12
recenze/hodnocení
Jethro 1980 Jethro Tull - A
hodnocení/rating Jethro Tull - A
7/12
recenze/hodnocení
Jethro 1982 Jethro Tull - The Broadsword And The Beast
hodnocení/rating Jethro Tull - The Broadsword And The Beast
4/10
recenze/hodnocení
Jethro 1984 Jethro Tull - Under Wraps
hodnocení/rating Jethro Tull - Under Wraps
4/9
recenze/hodnocení
Jethro 1987 Jethro Tull - Crest Of A Knave
hodnocení/rating Jethro Tull - Crest Of A Knave
7/11
recenze/hodnocení
Jethro 1989 Jethro Tull - Rock Island
hodnocení/rating Jethro Tull - Rock Island
5/9
recenze/hodnocení
Jethro 1991 Jethro Tull - Catfish Rising
hodnocení/rating Jethro Tull - Catfish Rising
4/6
recenze/hodnocení
Jethro 1992 Jethro Tull - A Little Light Music
hodnocení/rating Jethro Tull - A Little Light Music
1/2
recenze/hodnocení
Jethro 1993 Jethro Tull - Nightcap
hodnocení/rating Jethro Tull - Nightcap
1/1
recenze/hodnocení
Jethro 1994 Jethro Tull - A New Day Yesterday: The 25th Anniversary Collection DVD
hodnocení/rating Jethro Tull - A New Day Yesterday: The 25th Anniversary Collection  DVD
0/0
recenze/hodnocení
Jethro 1995 Jethro Tull - Roots To Branches
hodnocení/rating Jethro Tull - Roots To Branches
4/5
recenze/hodnocení
Jethro 1999 Jethro Tull - J-Tull Dot Com
hodnocení/rating Jethro Tull - J-Tull Dot Com
1/1
recenze/hodnocení
Jethro 2001 Jethro Tull - The Very Best Of
hodnocení/rating Jethro Tull - The Very Best Of
0/0
recenze/hodnocení
Jethro 2002 Jethro Tull - Living With The Past
hodnocení/rating Jethro Tull - Living With The Past
1/1
recenze/hodnocení
Jethro 2003 Jethro Tull - Christmas Album
hodnocení/rating Jethro Tull - Christmas Album
2/3
recenze/hodnocení
Jethro 2004 Jethro Tull - Nothing Is Easy: Live At The Isle Of Wight 1970
hodnocení/rating Jethro Tull - Nothing Is Easy: Live At The Isle Of Wight 1970
0/1
recenze/hodnocení
Jethro 2005 Jethro Tull - Aqualung Live
hodnocení/rating Jethro Tull - Aqualung Live
0/1
recenze/hodnocení
Jethro 2007 Jethro Tull - The Best Of Acoustic Jethro Tull
hodnocení/rating Jethro Tull - The Best Of Acoustic Jethro Tull
0/1
recenze/hodnocení
Jethro 2009 Jethro Tull - Live at Madison Square Garden 1978 ( DVD + CD)
hodnocení/rating Jethro Tull - Live at Madison Square Garden 1978 ( DVD + CD)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000