Jane’s Addiction

Vskutku nápadné osoby, a to jak svým provokativním zevnějškem, tak i neméně provokativní, a navíc velice drsně zamíchanou hudbou. Co vám vznikne když smícháte metal, indie, folk, jazz, rock, punk a ještě možná něco dalšího, co tam zatím kritici nestihli vypátrat? No přece Janina závislost a její frontman Perry Farrell. U téhle partičky není moc dlouhá minulost, zato je však velmi pestrá a poznamenaná neustálými rozpady.

Vznikla kapela v polovině osmdesátých v Los Angeles, jako prehistorické dědictví jí posloužila parta „Psi Com“. Po jejím rozpadu, bývalí členové této zesnulé formace Perry Farrell ( zpěv ) a Eric Avery ( basa ) rozhodli, že zkusí založit další skupinu a to se povedlo. Definitivní složení:... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Jane’s 1987 Jane’s Addiction - Jane's Addiction
hodnocení/rating Jane’s Addiction - Jane's Addiction
1/2
recenze/hodnocení
Jane’s 1988 Jane’s Addiction - Nothing's Shocking
hodnocení/rating Jane’s Addiction - Nothing's Shocking
1/3
recenze/hodnocení
Jane’s 1990 Jane’s Addiction - Ritual de lo Habitual
hodnocení/rating Jane’s Addiction - Ritual de lo Habitual
0/3
recenze/hodnocení
Jane’s 1997 Jane’s Addiction - Kettle Whistle
hodnocení/rating Jane’s Addiction - Kettle Whistle
0/1
recenze/hodnocení
Jane’s 2003 Jane’s Addiction - Strays
hodnocení/rating Jane’s Addiction - Strays
0/1
recenze/hodnocení
Jane’s 2011 Jane’s Addiction - The Great Escape Artist
hodnocení/rating Jane’s Addiction - The Great Escape Artist
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000