James Gang

Keď sa povie USA a hard rock, väčšinou sa poukazuje na to, že Veľká Británia bola v tomto smere ďaleko muzikantsky zdatnejšia, nápaditejšia, originálnejšia a kvalitnejšia. Stačí menovať Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep a pod. Ale každé pravidlo má svoje výnimky.

James Gang bola vynikajúca skupina, ktorá hlavne v období s gitaristom Joeom Walshom v pohode naplnila hore spomínané atribúty skupín z ostrovov. Vznikla niekedy v roku 1966 v zostave Greg Grandillo (guitar), Ronnie Silverman (guitar), Tom Kriss (bass, percussion, vocals), Jimmy Fox (drums, percussion, keyboards, guitar, vocals) a Phil Giallombardo (keyboards, vocals). Počas nasledujúcich rokov sa v nej vystriedalo viacero hudobníkov, napríklad Dennis Chandler, Bill Jerric,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

James 1969 James Gang - Yer album
hodnocení/rating James Gang - Yer album
1/1
recenze/hodnocení
James 1970 James Gang - Rides again
hodnocení/rating James Gang - Rides again
1/1
recenze/hodnocení
James 1971 James Gang - Thirds
hodnocení/rating James Gang - Thirds
1/1
recenze/hodnocení
James 1971 James Gang - Live in concert
hodnocení/rating James Gang - Live in concert
1/1
recenze/hodnocení
James 1972 James Gang - Passin' thru
hodnocení/rating James Gang - Passin' thru
1/1
recenze/hodnocení
James 1972 James Gang - Straight shooter
hodnocení/rating James Gang - Straight shooter
1/1
recenze/hodnocení
James 1973 James Gang - Bang
hodnocení/rating James Gang - Bang
1/1
recenze/hodnocení
James 1974 James Gang - Miami
hodnocení/rating James Gang - Miami
1/1
recenze/hodnocení
James 1975 James Gang - Newborn
hodnocení/rating James Gang - Newborn
1/1
recenze/hodnocení
James 1976 James Gang - Jesse come home
hodnocení/rating James Gang - Jesse come home
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000