James, Andy

Brit Andy James, je jedným zo zakladajúcich členov kapely Sacred Mother Tongue, hrajúci
Heavy , melodický a progressive metal. Je považovaný za jeden z najväčších súčasných talentov gitarovej hudby na Britských ostrovech. Okrem hrania so Sacred Mother Tongue, vydal sólovo aj štyri sólové albá a dve SP-čká inštrumentálnej hudby a je jedným z najvýraznejších prispievateľov do společnosti Jam Track Central, ktorá predstavuje širokej verejnosti hudbu, prostredníctvom nejlepších gitaristov súčasnosti .
Okrem absolútne dokonalej techniky a melodických nápadov, ma u Andyho zaujal jeho štýl hry, který by som nazval profesorským alebo aj „ pavúčím „ … beh prstov ľavej ruky po hmatníku, mi totiž připomíná... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

James, 1999 James, Andy - Telling it Like it Is
hodnocení/rating James, Andy - Telling it Like it Is
0/0
recenze/hodnocení
James, 2005 James, Andy - Machine
hodnocení/rating James, Andy - Machine
0/0
recenze/hodnocení
James, 2007 James, Andy - In the Wake of Chaos
hodnocení/rating James, Andy - In the Wake of Chaos
0/0
recenze/hodnocení
James, 2009 James, Andy - Kaos 7 - EP
hodnocení/rating James, Andy - Kaos 7 - EP
0/0
recenze/hodnocení
James, 2011 James, Andy - Andy James
hodnocení/rating James, Andy - Andy James
0/0
recenze/hodnocení
James, 2013 James, Andy - Transfusion - EP
hodnocení/rating James, Andy - Transfusion  -  EP
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000