Jadis

Další z mnoha britských neoprogových kapel, kterou založili v roce 1986 zpěvák a kytarista
Gary Chandler a bubeník Stephen Christey.
Své první demosnímky nahrála tato skupina v roce 1989 s přispěním kytaristy Steva Rotheryho z Marillionu, první oficiální studiové album pod názvem More than Meets the Eye pak vydala u nezávislé společnosti Giant Electric Pea v roce 1992. Společně s výše zmíněnými se nahrávání účastnili dva členové I.Q. - Martin Orford (klávesy a flétna) a John Jowitt (baskytara).

Orford s Jowittem vystupují a nahrávají s Jadis poměrně pravidelně, pokud jim do toho nezasáhnou jejich vlastní aktivity. Tak tomu bylo například v letech 1996 až 1998, v době vydání EP Once or Twice,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Jadis 1989 Jadis - Jadis
hodnocení/rating Jadis - Jadis
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 1992 Jadis - More Than Meets the Eye
hodnocení/rating Jadis - More Than Meets the Eye
2/3
recenze/hodnocení
Jadis 1993 Jadis - Once Upon a time
hodnocení/rating Jadis - Once Upon a time
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 1994 Jadis - Across the Water
hodnocení/rating Jadis - Across the Water
0/1
recenze/hodnocení
Jadis 1996 Jadis - Once or Twice
hodnocení/rating Jadis - Once or Twice
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 1997 Jadis - Somersault
hodnocení/rating Jadis - Somersault
1/2
recenze/hodnocení
Jadis 1998 Jadis - As Daylight Fades
hodnocení/rating Jadis - As Daylight Fades
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 2000 Jadis - Understand
hodnocení/rating Jadis - Understand
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 2001 Jadis - Medium Rare
hodnocení/rating Jadis - Medium Rare
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 2001 Jadis - Alive Outside
hodnocení/rating Jadis - Alive Outside
0/0
recenze/hodnocení
Jadis 2003 Jadis - Fanatic
hodnocení/rating Jadis - Fanatic
4/5
recenze/hodnocení
Jadis 2006 Jadis - Photoplay
hodnocení/rating Jadis - Photoplay
1/2
recenze/hodnocení
Jadis 2012 Jadis - See Right Through You
hodnocení/rating Jadis - See Right Through You
2/3
recenze/hodnocení
Jadis 2016 Jadis - No Fear Of Looking Down
hodnocení/rating Jadis - No Fear Of Looking Down
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000