Isotope

Isotope patrí k menej známym, ale o to kvalitnejším britským fusion kapelám, ktoré v prvej polovici 70. rokov brali svet útokom. Za štyri roky existencie stihla vyprodukovať tri albumy.

Vznikla v roku 1973, pričom zostavu tvorila štvorica hudobníkov, Gary Boyle (gitara), Nigel Morris (bicie), Jeff Clyne (basa) a Brian Miller (klávesy). Jeff Clyne hral predtým vo formácii Nucleus Iana Carra a podieľal sa aj na albume Giles Farnaby’s Dream Band. Gary Boyle fičal s Brianom Augerom a s Jools v Trinity a hral tiež s formáciou Stromu Yamash’ta. Isotope podpísala kontrakt s Gull Records (Británia) a Mototown (USA), pričom sa vydala na pódiá, ako v Británii, tak po Starom kontinente (Francúzsko, Nemecko, Škandinávia). Debutový album Illusion... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Isotope 1974 Isotope - Isotope
hodnocení/rating Isotope - Isotope
1/1
recenze/hodnocení
Isotope 1974 Isotope - Illusion
hodnocení/rating Isotope - Illusion
0/1
recenze/hodnocení
Isotope 1975 Isotope - Deep end
hodnocení/rating Isotope - Deep end
2/3
recenze/hodnocení
Isotope 1994 Isotope - Live at the BBC
hodnocení/rating Isotope - Live at the BBC
0/0
recenze/hodnocení
Isotope 2008 Isotope - Golden section
hodnocení/rating Isotope - Golden section
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000