Iron Maiden

Britská heavy metalová legenda, která jako jediná z původních několika desítek kapel Nové vlny britského heavy metalu do dnešních dnů dokáže vyprodávat stadiony. V současné době by mohlo být slovo heavy metal spojováno výhradně s touto partou. Zakladatelem skupiny je basista a autor zásadních věcí panny Steve Harris. Dále služebně nejstarším členem je kytarista Dave Murray.

Vyvrcholením několikaletého úsilí Steva Harrise o prosazení se bylo vydání debutové desky v roce 1980. LP neslo stejný název jako kapela a bylo natočeno v následující sestavě: Steve Harris – bass, Dave Murray guitar, Dennis Stratton guitar, Paul Dianno – vocal, Clive Burr – drums. Deska se překvapivě dobře prodávala. Ve stejném roce dělali... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Iron 1980 Iron Maiden - Iron Maiden
hodnocení/rating Iron Maiden - Iron Maiden
9/15
recenze/hodnocení
Iron 1981 Iron Maiden - Maiden Japan (1981)
hodnocení/rating Iron Maiden - Maiden Japan (1981)
0/0
recenze/hodnocení
Iron 1981 Iron Maiden - Killers
hodnocení/rating Iron Maiden - Killers
10/11
recenze/hodnocení
Iron 1982 Iron Maiden - The Number of the Beast
hodnocení/rating Iron Maiden - The Number of the Beast
10/13
recenze/hodnocení
Iron 1983 Iron Maiden - Piece of Mind
hodnocení/rating Iron Maiden - Piece of Mind
8/10
recenze/hodnocení
Iron 1984 Iron Maiden - Powerslave
hodnocení/rating Iron Maiden - Powerslave
8/11
recenze/hodnocení
Iron 1985 Iron Maiden - Live after Death
hodnocení/rating Iron Maiden - Live after Death
3/4
recenze/hodnocení
Iron 1986 Iron Maiden - Somewhere in Time
hodnocení/rating Iron Maiden - Somewhere in Time
7/12
recenze/hodnocení
Iron 1988 Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son
hodnocení/rating Iron Maiden - Seventh Son of a Seventh Son
4/8
recenze/hodnocení
Iron 1990 Iron Maiden - No Prayer for the Dying
hodnocení/rating Iron Maiden - No Prayer for the Dying
2/5
recenze/hodnocení
Iron 1992 Iron Maiden - Fear of the Dark
hodnocení/rating Iron Maiden - Fear of the Dark
6/10
recenze/hodnocení
Iron 1993 Iron Maiden - A Real Live/Dead One (1993)
hodnocení/rating Iron Maiden - A Real Live/Dead One (1993)
1/2
recenze/hodnocení
Iron 1993 Iron Maiden - Live at Donington
hodnocení/rating Iron Maiden - Live at Donington
1/2
recenze/hodnocení
Iron 1995 Iron Maiden - The X Faktor
hodnocení/rating Iron Maiden - The X Faktor
7/12
recenze/hodnocení
Iron 1996 Iron Maiden - Best of the Beast
hodnocení/rating Iron Maiden - Best of the Beast
0/0
recenze/hodnocení
Iron 1998 Iron Maiden - Virtual XI
hodnocení/rating Iron Maiden - Virtual XI
6/9
recenze/hodnocení
Iron 2000 Iron Maiden - Brave New World
hodnocení/rating Iron Maiden - Brave New World
5/9
recenze/hodnocení
Iron 2002 Iron Maiden - Rock in Rio
hodnocení/rating Iron Maiden - Rock in Rio
0/1
recenze/hodnocení
Iron 2002 Iron Maiden - Rock in Rio DVD
hodnocení/rating Iron Maiden - Rock in Rio  DVD
1/1
recenze/hodnocení
Iron 2002 Iron Maiden - Edward the Great
hodnocení/rating Iron Maiden - Edward the Great
1/1
recenze/hodnocení
Iron 2003 Iron Maiden - Dance of Death
hodnocení/rating Iron Maiden - Dance of Death
2/6
recenze/hodnocení
Iron 2003 Iron Maiden - Visions of the Beast DVD
hodnocení/rating Iron Maiden - Visions of the Beast  DVD
0/0
recenze/hodnocení
Iron 2005 Iron Maiden - Death on the Road
hodnocení/rating Iron Maiden - Death on the Road
0/0
recenze/hodnocení
Iron 2006 Iron Maiden - A Matter of Life and Death
hodnocení/rating Iron Maiden - A Matter of Life and Death
6/10
recenze/hodnocení
Iron 2008 Iron Maiden - Somewhere Back in Time - The Best of 1980 - 1989
hodnocení/rating Iron Maiden - Somewhere Back in Time - The Best of 1980 - 1989
1/1
recenze/hodnocení
Iron 2010 Iron Maiden - The Final Frontier
hodnocení/rating Iron Maiden - The Final Frontier
12/14
recenze/hodnocení
Iron 2011 Iron Maiden - From Fear to Eternity 2CD
hodnocení/rating Iron Maiden - From Fear to Eternity 2CD
1/1
recenze/hodnocení
Iron 2012 Iron Maiden - En Vivo!
hodnocení/rating Iron Maiden - En Vivo!
2/2
recenze/hodnocení
Iron 2013 Iron Maiden - Maiden England '88
hodnocení/rating Iron Maiden - Maiden England '88
0/0
recenze/hodnocení
Iron 2015 Iron Maiden - The Book Of Souls
hodnocení/rating Iron Maiden - The Book Of Souls
3/8
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000