Irish Coffee

Belgická hard rocková Irish Coffee vznikla v roku 1971 v meste Aalst pod menom The Voodoos. V zostave William Souffreau (spev, gitara), Jean van der Schueren (gitara), Willy de Bisschop (basa), Paul Lambrechts (organ) a Hugo Verhoye (bicie) vydali jeden album menom Irish Coffee (1971) a niekoľko singlov.

Skupina v zložení William Souffreau (spev, gitara), Luc de Clus (gitara), Stany van Veer (klávesy), Franky Cooreman (basa) a Stef Vanstraelen (bicie) pôsobila aj v novom miléniu, vydali CD a DVD Rockpalast live 21.12.2005 (asi rok 2006).

hejkal 06/2009

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Irish 1971 Irish Coffee - Irish Coffee
hodnocení/rating Irish Coffee - Irish Coffee
2/3
recenze/hodnocení
Irish 2004 Irish Coffee - Irish Coffee
hodnocení/rating Irish Coffee - Irish Coffee
1/1
recenze/hodnocení
Irish 2008 Irish Coffee - Live (Rockpalast 2005)
hodnocení/rating Irish Coffee - Live (Rockpalast 2005)
0/0
recenze/hodnocení
Irish 2013 Irish Coffee - Revisited
hodnocení/rating Irish Coffee - Revisited
0/0
recenze/hodnocení
Irish 2015 Irish Coffee - When The Owl Cries
hodnocení/rating Irish Coffee - When The Owl Cries
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000