Intronaut

Intronaut je americká kapela založená v roku 2004 bubeníkom Danny Walkerom a gitaristom Sacha Dunable. Patrí im významné miesto v experimentálnej odnoži progresívneho metalu. Spájajú veľmi nápaditým a energickým spôsobom štýly ako sludge, post-metal, mathcore, jazz a prvky death metalu. Muzikanti sú technicky a hráčsky veľmi disponovaní, čo dokumentuje aj hneď ich prvý album Void (2006), ktorý dosiahol patričné uznanie na hudobnej scéne. Podobné reakcie sa ušli aj albumu Prehistoricisms (2008) a aj na ňom boli použité drsné vokálne partie.

Na treťom štúdiovom počine Valley Of Smoke (2010) sa uplatňujú aj čisté vokály a samozrejme nechýbajú opäť znamenité inštrumentálne pasáže, ktoré začínajú byť o čosi viac... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Intronaut 2006 Intronaut - Void
hodnocení/rating Intronaut - Void
0/0
recenze/hodnocení
Intronaut 2008 Intronaut - Prehistoricisms
hodnocení/rating Intronaut - Prehistoricisms
0/0
recenze/hodnocení
Intronaut 2010 Intronaut - Valley Of Smoke
hodnocení/rating Intronaut - Valley Of Smoke
0/0
recenze/hodnocení
Intronaut 2013 Intronaut - Habitual Levitations (Instilling Words With Tones)
hodnocení/rating Intronaut - Habitual Levitations (Instilling Words With Tones)
0/0
recenze/hodnocení
Intronaut 2015 Intronaut - The Direction of Last Things
hodnocení/rating Intronaut - The Direction of Last Things
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000