Incredible String Band

Incredible String Band, jednu z nejvlivnějších britských psychedelických a folkrockových kapel, založili v roce 1965 w Glasgow folkoví muzikanti Robin Williamson, Mike Heron a Clive Palmer. Jejich debutové album Incredible String Band z roku 1966 obsahovalo kromě skladeb Williamsona a Herona i tradiční folkové písně, opírající se o souhru kytar, mandolíny a Williamsonových houslí. Ještě před jeho vydáním se ale trio rozpadlo, jeho členové vycestovali do tehdy módního a komunitu hippies přitahujícího Orientu.

Poté, co se dali Williamson s Heronem zase dohromady, nahráli v roce 1967 druhé album ISB pod názvem The 5000 Spirits or the Layers of the Onion. Obsahovalo jen jejich vlastní skladby, zvuk kapely pak obohacovaly... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Incredible 1966 Incredible String Band - Incredible String Band
hodnocení/rating Incredible String Band - Incredible String Band
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1967 Incredible String Band - 5000 Spirits or the Layers of the Onion
hodnocení/rating Incredible String Band - 5000 Spirits or the Layers of the Onion
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1968 Incredible String Band - The Hangman´s Beautiful Daughter
hodnocení/rating Incredible String Band - The Hangman´s Beautiful Daughter
2/2
recenze/hodnocení
Incredible 1968 Incredible String Band - Wee Tam And The Big Huge
hodnocení/rating Incredible String Band - Wee Tam And The Big Huge
1/1
recenze/hodnocení
Incredible 1969 Incredible String Band - Changing Horses
hodnocení/rating Incredible String Band - Changing Horses
1/1
recenze/hodnocení
Incredible 1970 Incredible String Band - I Looked up
hodnocení/rating Incredible String Band - I Looked up
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1970 Incredible String Band - U
hodnocení/rating Incredible String Band - U
1/1
recenze/hodnocení
Incredible 1970 Incredible String Band - Be Glad For The Song Has No Ending
hodnocení/rating Incredible String Band - Be Glad For The Song Has No Ending
1/1
recenze/hodnocení
Incredible 1971 Incredible String Band - Relics
hodnocení/rating Incredible String Band - Relics
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1971 Incredible String Band - Liquid Acrobat As Regards The Air
hodnocení/rating Incredible String Band - Liquid Acrobat As Regards The Air
1/1
recenze/hodnocení
Incredible 1971 Incredible String Band - Seasons They Change
hodnocení/rating Incredible String Band - Seasons They Change
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1972 Incredible String Band - Earthspan
hodnocení/rating Incredible String Band - Earthspan
0/0
recenze/hodnocení
Incredible 1974 Incredible String Band - Hard Rope & Silken Twine
hodnocení/rating Incredible String Band -  Hard Rope & Silken Twine
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000