Impellitteri

Impellitteri je americká heavy metalová skupina. V jej čele stojí gitarový virtuóz a hlavný skladateľ skupiny Chris Impellitteri.
Vyniká skvelou technikou a rýchlosťou hry na gitare. Od roku 1987, v ktorom skupina vydala debutové EP sa pri Chrisovi vystriedalo viac známych hudobníkov, napríklad speváci Graham Bonnet a Rob Rock. Pre kladný vzťah ku kresťanskej viere
sa štýl skupiy niekedy nazýva christian metal. Posledný štúdivý album Wicked Maiden vydali v roku 2009.

Mohyla, november 2010

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Impellitteri 1987 Impellitteri - Impellitteri EP
hodnocení/rating Impellitteri - Impellitteri EP
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1988 Impellitteri - Stand in Line
hodnocení/rating Impellitteri - Stand in Line
1/1
recenze/hodnocení
Impellitteri 1992 Impellitteri - Grin and Bear It
hodnocení/rating Impellitteri - Grin and Bear It
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1993 Impellitteri - Victim of the System
hodnocení/rating Impellitteri - Victim of the System
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1994 Impellitteri - Answer to the Master
hodnocení/rating Impellitteri - Answer to the Master
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1996 Impellitteri - Screaming Symphony
hodnocení/rating Impellitteri - Screaming Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1997 Impellitteri - Fuel for the Fire
hodnocení/rating Impellitteri - Fuel for the Fire
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 1998 Impellitteri - Eye of the Hurricane
hodnocení/rating Impellitteri - Eye of the Hurricane
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 2000 Impellitteri - Crunch
hodnocení/rating Impellitteri - Crunch
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 2002 Impellitteri - System X
hodnocení/rating Impellitteri - System X
1/1
recenze/hodnocení
Impellitteri 2002 Impellitteri - The Very Best of Impellitteri
hodnocení/rating Impellitteri - The Very Best of Impellitteri
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 2004 Impellitteri - Pedal to the Metal
hodnocení/rating Impellitteri - Pedal to the Metal
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 2009 Impellitteri - Wicked Maiden
hodnocení/rating Impellitteri - Wicked Maiden
0/0
recenze/hodnocení
Impellitteri 2015 Impellitteri - Venom
hodnocení/rating Impellitteri - Venom
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000