Ills, The

Slovenská kapela THE ILLS vznikla v roku 2008. Ich hudobným štýlom je post-rock kombinovaný so shoegaze, obohatený o math-rock alebo sludge.

Prvé zloženie bolo Martin Krajčír gitara, Ľuboš Hodás bicie, Filip Drábek basa a Simona Sameková klávesy. Po roku Simona odchádza a skupina sa rozširuje o druhého gitaristu, ktorým je Adam Kobyda. Meno skupiny vymyslel Filip. Pol roka pred vznikom kapely bol vo Viedni na koncerte skupiny The Kills a pri pohľade na lístok mu napadlo, že vynechaním písmena K by vznikol dobrý názov gitarovej kapely.

Skupina intenzívne koncertuje. Predskakovali veľkým menám svojho žánru ako God Is An Astronaut, pg.lost, A Sunny Day In Glasgow, Obstacles alebo Kokomo.

Prvou nahrávkou je... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ills, 2009 Ills, The - We Love Silence, But Silence Is Awkward EP
hodnocení/rating Ills, The - We Love Silence, But Silence Is Awkward EP
0/0
recenze/hodnocení
Ills, 2010 Ills, The - To Wish Impossible Things
hodnocení/rating Ills, The - To Wish Impossible Things
0/0
recenze/hodnocení
Ills, 2012 Ills, The - Splendor
hodnocení/rating Ills, The - Splendor
0/0
recenze/hodnocení
Ills, 2014 Ills, The - Zoya
hodnocení/rating Ills, The - Zoya
0/0
recenze/hodnocení
Ills, 2016 Ills, The - Ornamental Or Mental
hodnocení/rating Ills, The - Ornamental Or Mental
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000