IOMMI

... Stalo se to v šedesátých letech v Birminghamu. Ten příběh všichni znáte... Naše známá čtveřice se dala dohromady v ocelářském Birminghamu kapelu pod názvem Polka Tulk a později Earth. V roce 1969 si kapela změnila jméno na Black Sabbath. Svým stylem založenm na agresivním zvuku a hlasitosti se základem v těžkém blues a svou mystikou se brzy stali podiovou atrakcí. Originální sestava nahrála osm studiových alb. V roce 1979 se kapela rozštepila po odchodu Ozzyho, kapela však pokračovala... Došlo k několika změnám lineupu, kdy se Iommi snažil udžet kapelu při životě, ale nikdy již kapela nebyla tak slavná jako tehdy. Originální sestava se dala dohromady několikrát - na Live Aid v roce 1985 a potom při loučení Ozzyho s jeho kapelou, pak... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

IOMMI 2000 IOMMI - IOMMI
hodnocení/rating IOMMI - IOMMI
1/3
recenze/hodnocení
IOMMI 2004 IOMMI - The 1996 DEP Sessions - Iommi with Glenn Hughes
hodnocení/rating IOMMI - The 1996 DEP Sessions - Iommi with Glenn Hughes
1/2
recenze/hodnocení
IOMMI 2005 IOMMI - Fused
hodnocení/rating IOMMI - Fused
1/3
recenze/hodnocení
IOMMI 2011 IOMMI - Who Cares
hodnocení/rating IOMMI - Who Cares
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000