Hunter, Ian

Anglický zpěvák Ian Hunter Patterson, narozený 3. června roku 1939, si sice získal jméno coby zpěvák rockové kapely Mott the Hoople (působil zde v letech 1969 až 1974), neméně úspěšná však byla i jeho sólová kariéra, kterou zahájil v roce 1975 vydáním eponymního alba, na němž spolupracoval s bývalým kytaristou Davida Bowieho Mickem Ronsonem. Ten s Hunterem vystupoval i nahrával poměrně pravidelně.

Na Hunterových sólových albech se v průběhu let 1975 až 2009 objevila i další velká jména rockové hudby, ať už to byli baskytarista Jaco Pastorius (Weather Report), bubeník Aynsley Dunbar (např. Mayall, Zappa), klavírista John Cale (Velvet Underground), kytarista Mick Jones (Clash), hráč na klávesy Tommy Mandel (Bryan Adams),... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hunter, 1975 Hunter, Ian - Ian Hunter
hodnocení/rating Hunter, Ian - Ian Hunter
1/1
recenze/hodnocení
Hunter, 1976 Hunter, Ian - All American Alien Boy
hodnocení/rating Hunter, Ian - All American Alien Boy
1/1
recenze/hodnocení
Hunter, 1977 Hunter, Ian - Overnight Angels
hodnocení/rating Hunter, Ian - Overnight Angels
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1979 Hunter, Ian - You're Never Alone With A Schizophrenic
hodnocení/rating Hunter, Ian - You're Never Alone With A Schizophrenic
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1980 Hunter, Ian - Welcome to the Club
hodnocení/rating Hunter, Ian - Welcome to the Club
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1981 Hunter, Ian - Short Back And Sides
hodnocení/rating Hunter, Ian - Short Back And Sides
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1983 Hunter, Ian - All The Good Ones Are Taken
hodnocení/rating Hunter, Ian - All The Good Ones Are Taken
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1990 Hunter, Ian - YUI Orta
hodnocení/rating Hunter, Ian - YUI Orta
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1995 Hunter, Ian - BBC Live In Concert
hodnocení/rating Hunter, Ian - BBC Live In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1995 Hunter, Ian - Dirty Laundry
hodnocení/rating Hunter, Ian - Dirty Laundry
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 1996 Hunter, Ian - The Artful Dodger
hodnocení/rating Hunter, Ian - The Artful Dodger
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2000 Hunter, Ian - Once Bitten Twice Shy
hodnocení/rating Hunter, Ian - Once Bitten Twice Shy
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2000 Hunter, Ian - Missing In Action
hodnocení/rating Hunter, Ian - Missing In Action
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2001 Hunter, Ian - Rant
hodnocení/rating Hunter, Ian - Rant
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2003 Hunter, Ian - Strings Attached
hodnocení/rating Hunter, Ian - Strings Attached
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2005 Hunter, Ian - The Truth, The Whole Truth, Nuthin' But The Truth
hodnocení/rating Hunter, Ian - The Truth, The Whole Truth, Nuthin' But The Truth
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2007 Hunter, Ian - Shrunken Heads
hodnocení/rating Hunter, Ian - Shrunken Heads
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2009 Hunter, Ian - Man Overboard
hodnocení/rating Hunter, Ian - Man Overboard
0/0
recenze/hodnocení
Hunter, 2012 Hunter, Ian - When I'm President
hodnocení/rating Hunter, Ian - When I'm President
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000