Humble Pie

Jedna z významných anglických hard–blues rockových skupín, ktorá si zaslúži svoje miesto aj na progboarde, sa volá Humble Pie. Vznikla koncom roku 1968 z členov skupín ako Small Faces (Steve Marriott), The Herd (Peter Frampton) a Spooky Tooth (Greg Ridley). Zostavu dopĺňal mladučký bubeník Jerry Shirley. Po nesmelom úspechu singlu Natural born bugie sa im v roku 1969 podarilo vydať dva albumy na značke Immediate Records, a síce As safe as yesterday is a Town & country. Obidva albumy sú skôr opatrným rozjazdom a potenciál skupiny iba naznačujú. V tom istom roku skupina absolvovala turné po Spojených štátoch, ktoré ukázalo, že naživo je to iné kafe. Mohutné blues rockové improvizácie slávili úspech a skupina v roku 1970 podpísala zmluvu s A&M... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Humble 1969 Humble Pie - As safe as yesterday is
hodnocení/rating Humble Pie - As safe as yesterday is
2/2
recenze/hodnocení
Humble 1969 Humble Pie - Town & country
hodnocení/rating Humble Pie - Town & country
3/3
recenze/hodnocení
Humble 1970 Humble Pie - Humble Pie
hodnocení/rating Humble Pie - Humble Pie
1/1
recenze/hodnocení
Humble 1971 Humble Pie - Rock on
hodnocení/rating Humble Pie - Rock on
1/1
recenze/hodnocení
Humble 1971 Humble Pie - Performance rockin’ the Fillmore
hodnocení/rating Humble Pie - Performance rockin’ the Fillmore
1/1
recenze/hodnocení
Humble 1972 Humble Pie - Smokin’
hodnocení/rating Humble Pie - Smokin’
0/1
recenze/hodnocení
Humble 1973 Humble Pie - Eat it
hodnocení/rating Humble Pie - Eat it
1/2
recenze/hodnocení
Humble 1974 Humble Pie - Thunderbox
hodnocení/rating Humble Pie - Thunderbox
0/1
recenze/hodnocení
Humble 1975 Humble Pie - Street rats
hodnocení/rating Humble Pie - Street rats
0/0
recenze/hodnocení
Humble 1980 Humble Pie - On to victory
hodnocení/rating Humble Pie - On to victory
0/0
recenze/hodnocení
Humble 1981 Humble Pie - Go for the throat
hodnocení/rating Humble Pie - Go for the throat
1/1
recenze/hodnocení
Humble 1996 Humble Pie - King Biscuit Flower Hour: In concert (1973)
hodnocení/rating Humble Pie - King Biscuit Flower Hour: In concert (1973)
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2000 Humble Pie - BBC Sessions: Natural born boogie (1969-1973)
hodnocení/rating Humble Pie - BBC Sessions: Natural born boogie (1969-1973)
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2001 Humble Pie - Live at the Whisky A-Go-Go ’69
hodnocení/rating Humble Pie - Live at the Whisky A-Go-Go ’69
1/1
recenze/hodnocení
Humble 2002 Humble Pie - Back on track
hodnocení/rating Humble Pie - Back on track
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2002 Humble Pie - Up your sleeves
hodnocení/rating Humble Pie - Up your sleeves
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2003 Humble Pie - Greatest hits live
hodnocení/rating Humble Pie - Greatest hits live
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2005 Humble Pie - The Atlanta years (1982-1983)
hodnocení/rating Humble Pie - The Atlanta years (1982-1983)
0/0
recenze/hodnocení
Humble 2010 Humble Pie - Live in concert
hodnocení/rating Humble Pie - Live in concert
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000