Human Instinct

Human Instinct je prevažne blues rocková skupina pochádzajúca z Nového Zélandu. Vznikla v roku 1966, kedy sa z popovej skupiny Four Fors vyčlenil bubeník Trevor Spitz. Zvyšní členovia sa premenovali na Human Instinct a začali vydávať single vo veľkom. Tvorili ju Bill Ward (gitara), Dave Hartstone (gitara) a Frank Hay (basa). Pôvodnú zostavu doplnil bubeník a spevák Maurice Greer (dodnes jediný stály člen skupiny), ktorý mal viaceré hudobné skúsenosti z hrania v rôznych zoskupeniach už od svojich štrnástich rokov. Skupina vyrazila do Veľkej Británie a to bol hlavný dôvod na premenovanie. Po pár singloch pre Mercury a Deram sa Greer rozhodol neprijať ponuku búchať pre Jeff Beck Group a vrátil sa na Nový Zéland. V roku 1969 sa zostava ustálila na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Human 1969 Human Instinct - Burning up years
hodnocení/rating Human Instinct - Burning up years
0/0
recenze/hodnocení
Human 1970 Human Instinct - Stoned guitar
hodnocení/rating Human Instinct - Stoned guitar
1/2
recenze/hodnocení
Human 1971 Human Instinct - Pins in it
hodnocení/rating Human Instinct - Pins in it
0/0
recenze/hodnocení
Human 1972 Human Instinct - Snatmin Cuthin
hodnocení/rating Human Instinct - Snatmin Cuthin
0/0
recenze/hodnocení
Human 1974 Human Instinct - The Hustler
hodnocení/rating Human Instinct - The Hustler
0/0
recenze/hodnocení
Human 2000 Human Instinct - Singles 1966-1971
hodnocení/rating Human Instinct - Singles 1966-1971
0/0
recenze/hodnocení
Human 2001 Human Instinct - Peg leg
hodnocení/rating Human Instinct - Peg leg
0/0
recenze/hodnocení
Human 2010 Human Instinct - Midnight Sun
hodnocení/rating Human Instinct - Midnight Sun
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000