Hughes, Glenn

Glenn Hughes (* 21. srpna, 1951, Cannock, Staffordshire, Anglie), také známý jako „The Voice of Rock“, je britský baskytarista a zpěvák, který v 60. letech působil jako frontman skupiny Finders Keepers a ve funk rockové kapele Trapeze.
S Davidem Coverdalem se v 70. letech (1973-76) připojil k Deep Purple, kde působil jako baskytarista/zpěvák.
Celá osmdesátá léta se zabýval spoluprací s jinými hudebníky, v jejich polovině působil jako hlavní zpěvák skupiny Black Sabbath. Na Nový rok 1991 nakoukl do „death's door“, jak sám říká. Rozhodl se začít žít jinak. Již za rok vydává sólovku Blues. Začíná spolupracovat s hudebníky po celém světě (J.J. Marsh, Dario Mollo, Chad Smith, Marc Bonilla, Gary Moore, John Norum, Joe Lynn... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hughes, 1977 Hughes, Glenn - Play Me Out
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Play Me Out
0/0
recenze/hodnocení
Hughes, 1982 Hughes, Glenn - Hughes/Thrall
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Hughes/Thrall
1/2
recenze/hodnocení
Hughes, 1992 Hughes, Glenn - Blues
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Blues
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 1994 Hughes, Glenn - From Now On...
hodnocení/rating Hughes, Glenn - From Now On...
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 1994 Hughes, Glenn - Burning Japan Live
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Burning Japan Live
0/0
recenze/hodnocení
Hughes, 1995 Hughes, Glenn - Feel
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Feel
1/2
recenze/hodnocení
Hughes, 1996 Hughes, Glenn - Addiction
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Addiction
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 1999 Hughes, Glenn - The Way It Is
hodnocení/rating Hughes, Glenn - The Way It Is
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 2000 Hughes, Glenn - From The Archives Volume I - Incense And Peaches
hodnocení/rating Hughes, Glenn - From The Archives Volume I - Incense And Peaches
0/0
recenze/hodnocení
Hughes, 2000 Hughes, Glenn - Return Of Crystal Karma
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Return Of Crystal Karma
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 2000 Hughes, Glenn - A Soulful Christmas
hodnocení/rating Hughes, Glenn - A Soulful Christmas
0/0
recenze/hodnocení
Hughes, 2001 Hughes, Glenn - Building The Machine
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Building The Machine
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 2003 Hughes, Glenn - Songs In The Key Of Rock
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Songs In The Key Of Rock
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 2004 Hughes, Glenn - Soulfully Live In The City Of Angels
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Soulfully Live In The City Of Angels
0/0
recenze/hodnocení
Hughes, 2005 Hughes, Glenn - Soul Mover
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Soul Mover
2/2
recenze/hodnocení
Hughes, 2006 Hughes, Glenn - Music For The Divine
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Music For The Divine
1/1
recenze/hodnocení
Hughes, 2008 Hughes, Glenn - First Underground Nuclear Kitchen
hodnocení/rating Hughes, Glenn - First Underground Nuclear Kitchen
1/2
recenze/hodnocení
Hughes, 2016 Hughes, Glenn - Resonate
hodnocení/rating Hughes, Glenn - Resonate
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000